marți, 27 iunie 2017

Motocoasa dac 310

Magazine şi preţuri - Motocoase Ruris DAC 3de la 39RON! DAC310) Producator: Ruris Model: DAC 3Descriere Motocoasa DAC 3cu motor TEZ . Motocoasa Dac 3este alegerea perfectă făcută de către oricare utilizator, care doreşte o motocoasă de putere medie la un preţ excelent în .

Cumpara Motocoasa de umar Ruris DAC 31 2. CP, Motor TEZ, timpi, cm online de la eMAG la pret avantajos. Motocositoare de umar DAC 3producator Ruris Craiova. Motocoasa pentru lucrari de peisagistica, ingijirea curtilor sau a teraselor, fan si ierburi inalte .

Motocoase de umar fiabile si usoare, proiectate si realizate de Ruris Craiova. Motocoasa de umar Ruris DAC 3, acest tip de motocoase se utilizează la tăierea şi indepărtarea ierburilor inalte şi cosirea fanului. OFERTA de Pret la produsul Ruris Motocoasa DAC 31 2. CP, Motor TEZ, timpi, 2mm, 6ml ulei 2tt gratis din oferta Vexio! Motocoasa DAC 3cu motor TEZ in timpi, putere motor 5CP, pachetul include cutit cu dinti si autocut cu fir. Livrare rapida in orice localitate din romania.


Specificatii tehnice: Motor - TEZ, timpi Putere motor - CP Combustibil - benzină fără Pb; Pornire - manuală; Transmisie mecanică – ambreiaj centrifugal; . Daca, totusi, nu-ti permiti aceatsa motocoasa eficienta si populara in vanzari, avem si o alternativa pentru tine, sub forma modelului Ruris DAC 310. Unelte - Scule - Feronerie Scule electrice.

CP, se utilizează la tăierea şi îndepărtarea ierburilor înalte şi cosirea fânului. Sistemul Ruris Rapid cu chingă cu care este . Am o motocoasa dac 7k am dat 26de lei pe ea nu am cosit decat putin. Motocoasa RURIS DAC 3este solutia perfecta pentru cei care isi doresc un randament cat mai crescut atunci cand cosesc sau vor sa taie . Motocoasa DAC 3este utilizata in peisgistica si in ingrijirea zonelor din jurul curtilor.


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria MOTOCOASE. Preturi pentru MOTOCOASE de la 33lei. Magazin materiale de constructii pentru Motocoasa de umar Ruris DAC 3Motocoase, Ruris.


Motocoasa Dac 3permite oricărui utilizator să poată lucra cu uşurinţă, chiar dacă nu este iniţiat sau nu are multă experienţă în manevrarea unui motocoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare