miercuri, 26 iulie 2017

Cuart pt pardoseli

EVIDECOR- Cuart pentru elicopterizare se aplica la pardoseli cu cerinte ridicate de rezistenta la uzura prin frecare la . EVIDECOR Produse din cuarţ-ciment colorat pentru pardoseli din beton proaspăt, sclivisit prin ''elicopterizare'' sau.

Executam pardoseli elicopterizate cu cuart, pardoseli industriale, pardoseli speciale din beton, pardoseli superfinisate cu cuart, pardoseli epoxidice, etc. Sikafloor -QuartzTop - Durificator de pardoseala, mineral, colorat Este un. Cuart pentru pardoseli din beton elicopterizat.


Executie pardoseli industriale, pardoseli elicopterizate si pardoseli epoxidice - oriunde in tara.

IZOCOR PCC: este o pardoseala epoxidica cu cuart colorat, tricomponenta, pe baza de rasini sintetice, diversi adjuvanti si cuart colorat de diverse granulatii, cu .

Ofertă de execuţie pentru pardoseli industriale cu strat superficial de cuarţ. Preţurile (fără T.V.A) sunt valabile pentru a executa mp. Nisip colorat-Cuart colorat pt pardoseli. Producator de cuart colorat si nisip colorat pentru pardoseli industriale , pardoseli decorative, pardoseli comerciale, . Pardoseala epoxidica autonivelanta,din doi componenti, disponibila in culori diferite, fara solventi.


Pardoseala epoxidica decorativa cu cuart colorat agrementata sanitar pentru decorarea superioara a spatiilor cu rezistenta mare la socuri sau trafic. Pardoseli industriale din beton elicopterizat cu sau fara cuart. Rasina epoxidica hidroizolatoare pt parchet Primer MF.


Desi CUARTUL e cel mai popular material in pardoseli, are exact compozitia nepotrivita pentru pardoseala. Pardoseli industriale, elicopterizate, epoxidice, Referinte. Nisip de cuarţ uscat pentru pardoseli epoxidice de diferite granulaţii și culori.


Nisip de cuarţ calcinat pentru creșterea durităţii, îmbunătăţirea rezistenţei chimice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare