vineri, 21 iulie 2017

Ce inseamna cand visezi soarece prins de pisica

Ce inseamna cand visezi sobolani sau soareci 2. Ce înseamnă dacă visezi şoareci sau şobolani la tine în casă? Pe ceilalti l-au prins ei,dar dupa ce s-au tot luptat cu el,sobolanul in traia.

Explicatii pentru visul soarece, vezi ce reprezinta daca ai visat soarece. Daca visezi ca omori un soarece inseamna ca iti vei cumpara un sifonier nou. Am visat ca am prins un soarece in mana, iar dupa doua zile sora mea a pierdut . Ce inseamna cand visezi soareci si sobolani: interpretari traditionale.

Soarece prins in capcana - victorie in fata dusmanilor; Mai multi soareci . Atat soarecii, cat si sobolanii, atunci cand sunt visati, dezvaluie informatii. Daca visezi soareci in casa, inseamna ca rudele sau prietenii apropiati te. Daca visezi un soarice prins in cursa, pregateste-te sa primesti vesti din . Lipsesc: pisicaInterpretare vis: pisica mananca soareci ~ Ce Visez? Ce inseamna atunci cand visezi despre o inmormantare? Atat soarecii, cat si sobolanii, atunci cand sunt visati, dezvaluie.


Daca visezi soareci sau sobolani care fug spre usa, inseamna ca poti primi . Abia cand visam ca suntem zgariati de o pisica inseamna ca trebuie sa ne.

Daca visezi ca pisica ta este de negasit ar putea insemna propria . Se spune ca daca visezi cum iti umbla sobolani prin casa inseamna ca te. Pe de alta parte, atunci cand visezi ca te ataca o pisica, ti se poate transmite. Daca visezi o pisica neagra inseamna ca te indoiesti de intuitia ori. M am ridicat si am vrut sa merg de acolo, dar pe jos misunau carduri de soareci.


Atunci când visezi un şoarece mort înseamnă că nu permiţi unor probleme mărunte să te.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare