joi, 6 iulie 2017

Masa inox tip dulap

Masa inox centrala tip dulap cu usi glisante fara polita intermediara 1000x700x8mm. Descopera intreaga oferta Maxigel pentru Mese inox tip dulap. Masa inox tip dulap cu rebor usi glisante si polita intermediara rigidizata, reglabila pe inaltime.

Masa inox tip dulap cu rebor usi batante, dublate, fara . Mese tip dulap, pe parti inchise, cu polita intermediara, picioare reglabile pe inaltime, usi glisante. Mobilier Otel Inox - Masa Inox centarala tip dulap, 200x70xhcm - Masa de lucru central, tip dulap, din Gama Super Eco - Mobilier profesional pentru industria . Masa inox tip dulap pasanta cu usi glisante 7mm.

Plata se face in lei, la cursul BNR din ziua facturarii. Masa inox tip dulap cu o polita si usi culisante - Mese de lucru inox tip dulap - Mese si dulapuri inox - Mobilier inox - Confectii inox - Masa inox tip dulap cu o . Masa pe parti inchisa cu (1000-1900) sau (2000-2400) usi glisante - Realizat din otel inox cu finisaj Scotch Brite, grosime mm - Blat de lucru cu structura . Masa de lucru tip dulap cu usi glisante, 800x600mm. Masa Lucru Inox Tip Dulap - vezi informatii tehnice si pretul produsului in oferta fresco. Alege Masa Lucru Inox Tip Dulap pentru businessul tau! Mesele de inox tip dulap cu latimea de 7mm si cu usi glisante sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni.


Pentru a selecta varianta dorita, utilizati. Masa inox adosata tip dulap, cu blat ranforsat cu omega, prevazuta cu o polita inferioara ranforsata cu omega, picioare reglabile pe inaltime si usi glisante.

Mese tip dulap inchise pe trei parti, destinate bucatariilor profesionale, laboratoarelor de cofetarie, patiseriilor si altor unitati de alimentatie publica. Dulap medicamente, mese instrumentar si paravane pentru Medicina UMANA. Masa Mayo tip mobila, pe patru roti, confectionata din inox, prevazuta cu roti . Masa de inox toate dimensiunile la pret de producator. Masa de lucru tip dulap pe parti inchisa cu (1000-1900) sau (2000-2400) usi glisante, Realizat din otel inox grosime mm,. Realizata din otel inox AISI 3cu finisaj Scotch Brite.


Este prevazuta cu blat de lucru si structura fono-absorbanta si ranforsata. Masa tip dulap, inchisa pe parti, cu usi glisante, polita intermediara,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare