vineri, 28 iulie 2017

Motostivuitoare second hand si reconditionate

Pagini similare30+ elemente - Stivuitoare Second Hand - cu sarcini intre si t Balkancar . Stivuitorul, cunoscut şi ca dispozitiv cu furcă, este un instrument industrial dotat cu roţi ( sau pentru spaţiile de lucru restrânse) şi un . Oferte produse si servicii: motostivuitoare reconditionate.

Producatori, distribuitori, furnizori - Motostivuitoare second hand si. Stivuitoare second-hand: Va punem la dispozitie o gama larga de echipamente. Diferenţierea între utilajele noastre second-hand este prezentată în . Stivuitoare second han recondiţionate şi noi, piese de schimb pentru stivuitoare, nacele (platforme de ridicat) vă sunt oferite de către firma noastră Stivuitoare.

Utilaje agricole si industriale Utilaje industriale si de constructii. Vand stivuitor second han marca JUNGHEINRICH. Vinde si inchiriaza stivuitoare noi si second-hand.


Posibilitate de achizitionare in rate sau leasing. Tel: 7- arata telefon - sau 7- arata telefon - Oradea, Str. Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o. Motostivuitorul este complet reconditionat si gata de pus la lucru. Motostivuitor Linde Second Hand de vanzare .

Vindem si inchiriem Stivuitoare, motostivuitoare si electrostivuitoare second han reconditionate si noi, piese de schimb pentru stivuitoare, transpalete electrice, . Oferim stivuitoare si echipamente de ridicat reconditionate cu garantie si informatii tehnice pentru fiecare echipament. Principalul obiect de activitate al companiei MECANO VALMAR SRL il reprezinta comercializarea utilajelor de ridicat noi si second-hand: stivuitoare electrice . Fiecare stivuitor second hand si utilaj de depozit second hand din gama Radacini. Stivuitoare Second Hand - STIVUITOR Linde H30 2008; Linde. CONSTRUCTII si AGRICOLE second hand din Germania si furnizor de piese si accesorii.


Stivuitor Linde tip H35D din 199 complet reconditionat in 2014 . Aici poti gasi oferte noi si second hand din categoria Constructii. Cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Va oferim o gama variata de: motostivuitoare, electostivuitoare, transpalete electrice, semielectrice.


Produse Noi; Produse Reconditionate; Cauta in stoc. Vindem in mod direct orice echipament, nou sau second han si iti oferim service si . Cele modele de motostivuitoare ale gamei DC-EC sunt echipamente Heavy Duty proiectate pentru cele mai grele si intense aplicatii, cum ar fi: stivuirea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare