joi, 9 octombrie 2014

Dipladenia curgatoare

Dipladenia Denumirea stiintifica este Dipladenia sanderi sau Mandevilla splendens. Numele sau deriva din grecescul diplos=dublu si aden=glanda din cauza . Dipladenia este mai degraba o planta curgatoare cu tulpinile arcuite in jos.

O alta diferenta remarcabila sunt frunzele lucioase ale Dipladeniei . Dipladenia este o planta deosebit de decorativa prin abundenta de flori mari, de forma unei trompete, albe, roz sau rosii. Perioada de inflorire este foarte intinsa, . Dipladenia, un arbust catarator poate fi cultivat ca planta curgatoare, ca planta taratoare sau arbust dirijat.

Este planta ideala pentru gradini, balcoane si terase . Florile au culori variate si parfum discret. Flori de balcon DIPLADENIA ROSIE are urmatoarele caracteristici: pretul produsului este: 9. Flori curgatoare de gradina, pentru terase si balcoane, . Articole despre dipladenia scrise de atelieruldeflori. Cunoscuta si ca Iasomie braziliana ; Iasomie ciliana , dipladenia este floarea. Este o planta agatatoare, de tip liana de pana la metri inaltime, cu frunze verzi, persistente, ovale, lucioase de culoare verde inchis, adesea cu o tenta rosiatica . O mai poti asocia si cu multe alte plante cu port curgator.


Mandevilla sau Dipladenia este o planta cataratoare exotica.

Floare dipladenia, produs din gama Flori Curgatoare De. Flori curgatoare de gradina, pentru terase si balcoane, produse din rasaduri de calitate, certificate . Dipladenia este o plantă atractivă mai ales dacă este amplasată pe terasă sau balcon deschis în sezonul . Denumirea stiintifica: Dipladenia Denumire alternative: Mandevilla. Atunci cand am tuns si eu dipladenia,primavara,nu am vazut flori la ea. Producator flori ofera petunii curgatoare , muscate , calibrachoa , panselute , garofite , dipladenia , verbena , curgatoare culori , impatiens .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare