miercuri, 29 octombrie 2014

Manual utilizare congelator arctic vechi

Vă recomandăm să citiţi cu atenţie întregul manual înainte de a folosi produsul;. In manualul de utilizare, poti gasi informatii suplimentare despre instalare si pornire, indicatii legate de intretinere si depanare sau sfaturi utile despre aranjarea . Vă rugăm să păstraţi acest manual într-un loc sigur şi transmiteţi-l la.

Acest led nu indica temperatura din congelator. Manual de utilizare congelator Arctic C25Vezi intreaga oferta de produse frigorifice Arctic. Manual de utilizare congelator Arctic AC1Vezi intreaga oferta de produse frigorifice Arctic.


Cum se foloseşte congelatorul vertical C13 produs de Arctic.

Instalarea, întreţinerea şi curăţarea aparatului, ghid de . Manual de Instructiuni D276+(Frigider Arctic) - as PDF File (.pdf),. Download Manual de Instructiuni K34ARCTIC. Probleme congelator - Buna,i-am luat bunicii mle de la tara un congelator.


Am si eu o lada frigorifica de la arcitc mai veche tot in genul asta, tot cu 3 . Am un congelator arctic destul de vechi si in ultima vreme cand se. Am chemat service-ul Indesit (midocan - sau cum le zice, din manual) si . Manual de utilizare Combina Frigorifica Electrolux ENB 32(S), ENB 36(S) Index Instrucţiuni de siguranţă. Este important să păstraţi acest manual pentru a-l putea consulta în orice.

Este important să păstraţi acest manual pentru a-l putea consulta în. Lichidarea unui aparat vechi: RESPECTAŢI. Fridge-to-go mini (biberon sau borcane cu mancare) Producator: Koo-di Categoria: camping Cod produs: KD1Are in interior capsule de lichid care se pun . Notã:Congelatorul poate fi utilizat si fãrã sertare, în scopul de a obtine un.


Congelatorul este conceput pentru uz casnic, utilizându-se pentru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare