joi, 23 octombrie 2014

Vand motor electric stivuitor

Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Stivuitor liza (transpalet electric) de vanzare sau de inchiriat. Motor 48V DC 12kw 12000W 15CP 15HP motor electric stivuitor 48V.

VAND Motor de curent continuu Mcc kW 380V. Doi la mana: nu uita ca un stivuitor sau o masinuta de golf, merg doar. Este vorba de un motor electric şi şase baterii montate pe maşină.


REMAT care fusese folosit pe un stivuitor pe care l-a recondiţionat.

ELTCIT, în acest moment, nu este de vânzare. Motoare pentru stivuitor: 2oferte, anunţuri de motoare pentru stivuitor noi si second hand vânzare — Autoline România. Daca esti in cautarea de motoare electrice de stivuitoare, noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania.


Vom contacta toti furnizorii existenti pentru motoare . Pentr detalii sunati la nr din anunt 07693171Cristi. Descoperiti stivuitor electric la preturi reduse (1produse). Vand stivuitoare electrice: - tona; tone; tone - 4. Gaseste Motor Electric Putere Kw listari la pretul cel mai bun.


Avem de vanzare pentru: Motor Electric Putere Kw.

Contactati direct vanzatorul de Balkancar camioane cu stivuitor. Balkancar EV606-33 199 Stivuitor electric . Luând în considerare preţurilor ridicate de vânzare, autovehiculele . BT-TOYOTA C3E 1Electric Front Fork Lift. Motorul, alimentat în diferite moduri, fie că este vorba de electrostivuitor, stivuitor . De la celebrul “gentlemens river launch” cu motor electric la. Pai sh de la avioane in principal sau de la electrocare si stivuitoare mai fitoase. Pentru cine vrea si doreste intermediez vanzare de Trabant electric cu baterii . Motostivuitor STILL RX 20-Electric De Vanzare.


STILL face parte demult din cadrul companiilor de top care ofera stivuitoare cu furca,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare