luni, 20 octombrie 2014

Spalatorii covoare iasi

Curatare rapida orice tip de covoar sau mocheta Iasi, spalare . Spalatoria de covoare FAST-CLEAN din Iasi se ocupa EXCLUSIV de covoarele dvs. Pagini similareAflati imediat costul spalarii covoarelor dumneavoastră, completand pentru fiecare covor dorit dimensiunile acestuia.

Exemplu de calcul: Lungime (cm) x Latime . Spalatorie Covoare Gedras Iasi SpalatorieCovoare Montaj Pavele gedras Iasi MontajPavele. Spital Recuperare) si-a propus sa ofere clientilor servicii . Prin serviciul de spalatorie covoare si mochete va stam la dispozitie cu o echipa profesionala si echipamente de ultima generatie, pregatite sa readuca la viata .

Omniclean este o curatatorie ecologica ce ofera servicii de inalta calitate pentru spalat haine, dry cleaning, curatat covoare, calcat camasi, calcat pantaloni. Ridicam covoarele, absolut GRATUIT pe raza orasului Iasi daca, covoarele dvs. De asemenea cu ajutorul aburilor se poat scoate petele si murdaria din tapiterie, covoare, mochete, scaune, presuri, etc. Iasi (Incinta Kaufland) Telefon: 070575. Spalatorie Curatatorie Iasi Iasi - Butterfly Curatatorie-Spalatorie ECO Iasi.


BUTTERFLY – spalatorie haine Iasi , dispune de infrastuctura necesara . Auto SPA Iasi este o spalatorie cu renume datorita calitatii serviciilor oferite clientilor. Regina videochat-ului din Iasi a ramas fara rege! Cu doar cateva zile inainte de Pasti, spalatoriile de covoare .

Oferte de la SC SKY CLEANER SRL si alte firme din IASI. Mai gasiti curatenie generala si curatenie dupa constructor din IASI. EXPERTCLEANPLUS IASI - CURATATORIE CHIMICA SI SPALATORIE HAINE,. Iasi Spalatoria Perla Servicii spalatoarie Curatare chimica Spalatoarie covoare. Iasi - Spalatorie Auto, telefon de contact, fax si email - Spalatorii Auto din toate judetele.


Compară companiile 34: SKY CLEANER, GAMA CLEANER S. SPĂLĂTORIA DE COVOARE FAST-CLEAN, SALUBRIS S. Curatatorie – spalatoria ecologica Butterfly ofera clientilor sai servicii de spalat si curatat covoare si mochete folosind o linie de spalare de ultima generatie. Aveti mai multe covoare si vreti sa aflati pretul spalarii lor? Va punem la dispozitie calculatorul de preturi pentru spalat covoare!


Spalat covoare pana in m patrati cu doar RON in loc de 1RON! Transport GRATUIT preluare - predare numai in Iasi;. Lavanderia ofera servicii profesioniste de spalatorie haine, curatatorie haine, spalare si curatare covoare, croitorie si spalatorie industriala. Spalatoria auto NORD VEST va aduce calitatea asteptata in viata masinii Dvs la cele.


Spalam covoare si mochete bine, in profunzime, utilizand echipamente . De ce să alegeți serviciile noastre de spălat covoare? Având în vedere ca avem o experienta de ani in domeniu, am avut timp suficient sa testam .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare