marți, 21 octombrie 2014

Dracena boli si daunatori

Dracaena se imbolnaveste foarte rar, daca intretinerea ei este adecvata. Ma bazam pe faptul ca frunzele de la varf sunt verzi si drepte dar intre timp vad ca si varful . Dracena (Dracaena-marginata-variegata-compacta): Ingrijire, Inmultire, Taiere, Udare, Fertilizare, Iarna, Poze, Daunatori-Tratamente.

Este adevarat, dracena este o planta destul de puternica, insa ea se poate imbolnavi daca nu ii sunt respectate conditiile. Ambele plante (dracena şi cordelia) au frunze lungi, înguste, de culoare verde sau de culoare deschisă. Boli palmieri si daunatori, moduri de tratare, informatii despre. Mai am un palmier Dracaena,care sufera la fel,insa varfurile sunt albe si se .

Dracaena marginata, seamănă un pic cu yucca şi se simte foarte bine în condiţiile din interior. Dracaena fragrans, cu frunze late, colorate cu benzi galbene. Ma bazam pe faptul ca frunzele de la varf sunt verzi si drepte dar intre timp vad ca si.


Nu e o boala, este un dezechilibru al factorilor de mediu. Cum îi recunoşti: atacă frunzele şi lăstarii plantelor, preferând trandafirii japonezi, dracena, violeta de Parma etc. Dracena nu are pretentii mari legate de lumina, si in general tolereaza. Este destul de rezistenta la boli, mai ales cand este mentinuta in conditii.


Boli si daunatori: Printre daunatorii plantei de apartament – Dracaena se pot numara si fungii si cosenilele, care pot fi inlaturati prin cresterea . Dracaena Marginata trebuie asezata la lumina medie; suporta si zonele cu lumina mai putina.

Daunatori- paduchele lanos si paianjenul rosu. Schefflera arboricola este iubitoare de lumina, dar suporta si zonele mai umbrite. Pentru tratarea bolilor se vor face doua trei tratamente la interval de 10-zile cu fungicide la sol si. Tipurile cele mai modest - tăişuri Dracaena, Dracaena şi Dracaena Dragon Godsefa - le. Prelucrare mecanica de frunze de dăunători freca cu săpun burete.


Ghid de îngrijire pentru yucca și dracaena. Poți să scapi de acești dăunători cu insecticide. Iti imaginezi ca plantele tale sunt in siguranta in casa si nu au cum sa fie infestate. MAI MULT DESPRE: flori, plante, plante decorative, daunatori, insecte.


Comandă Dracaena online, o plantă de interior deosebit de decorativă şi. Boli și dăunători: Bolile dracenei marginata sunt de cele mai multe ori cauzate de . Dracena este o planta care se preteaza atat pentru casa cat si pentru birou. Curent, paianjenii si molii care ii pot fi foarte daunatori.


Ce boli se ascund in spatele cosmarurilor nocturne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare