marți, 18 noiembrie 2014

Cantina de ajutor social timisoara

Rodica Cojan Directorul Cantinei de Ajutor Social. Viata unui om este o lunga cursa cu obstacole. Secretul succesului nu consta in a va opri pentru a le evita, .

CANTINA DE AJUTOR SOCIAL RAPORTUL PRIMARULUI PE ANUL 2012. Cantina de Ajutor Social cu sediul în strada . Proiectul derulat de Primăria Timişoara a vizat reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea Cantinei de Ajutor Social de pe strada . Dezvoltarea centrului social de urgenţă în cadrul Cantinei de Ajutor Social Timişoara va facilita accesul persoanelor defavorizate la o .

Cantina de Ajutor Social Timisoara Viata unui om este o lunga cursa cu obstacole. Secretul succesului nu consta in a va opri pentru a le evita, ci a va opri pentru . Reabilitarea, modernizarea, Dezvoltarea şi Echiparea Cantinei de Ajutor Social Timişoara pentru Dezvoltarea unui Centru Social de Urgenţă pentru Persoane . Dezvoltarea şi Echiparea Cantinei de Ajutor Social Timişoara pentru Dezvoltarea unui Centru Social de urgenţă pentru . Pentru a rezolva măcar parţial problema oamenilor străzii, Primăria Timişoara vrea să transforme actuala Cantină de Ajutor Social într-un Centru pentru . Directorul cantinei sociale Timisoara, Rodica Cojan, a vorbit, intr-un interviu. Ce categorii de persoane vin sa primeasca ajutor de aici?


Funcții contractuale (posturi) – Centrul Social de Urgență pentru. Adăpost cu Cantina Socială Timișoara organizeaza concurs de .

Lucrările au ajuns la final, astfel că noul centru social de urgenţă în cadrul Cantinei de Ajutor Social. De altfel, aici, la Cantina de Ajutor Social, iau masa, zilnic, 8de . Se dedică tuturor formelor de ajutor social, comunitar, desfăşurându-şi. Cantina din Timișoara funcționează încă din anul 199 iar cea din Nădrag din anul . Cantina de Ajutor Social din Timisoara este un ultim sprijin pentru cele 6de persoane, care isi asigura in acest fel hrana de zi cu zi. Cantină Socială Timișoara ar putea fi păzit de agenții de la Poliția.


ECHIPAREA CANTINEI DE AJUTOR SOCIAL TIMIȘOARA PENTRU . Cantina de Ajutor Social Timisoara Adresa: Str. Telegrafului (denumire veche: Telegrafului, Cartier: KOGALN.-TELEGRAFULUI), Nr. O masa calda pentru multi inseamna uneori enorm de mult… Intregul colectiv de profesionisti va sa la dispozitie cu . Cantina de Ajutor Social Timişoara va oferi un meniu special, specific Sărbătorilor de Paşte, astfel încât şi în familiile celor aflaţi în suferinţă, în seara Învierii să . Cantina de Ajutor Social Timişoara şi-a început activitatea în data de 01.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare