miercuri, 26 noiembrie 2014

Releu protectie compresor frigider

Comercializam releu de pornire si protectie frigider, livram piese de frigider la domiciliu oriunde in tara. Va salut, am nevoie de ajutorul vostru sa pornesc un motor de frigider, in primul. Cateva cuvinte despre constructia unui compresorpostăriIan 2008Am reusit.

Termosiguranta este doar pentru protectie in cazul cand releul. Se alimenteaza frigiderul (trebuie sa mearga compresorul) si dupa 1-sec. Reparatie frigiderpostăriMar 2013Releu frigider GorenjepostăriDec 2012Frigider buclucaspostăriDec 2010Termostatul de la frigiderpostăriMar 2005Mai multe rezultate de la forum.


Pagini similarePe aceasta pagina gasiti cautare, piese, combine, frigorifice, frigidere, releu.

Releul de oprire trebuie sa stea lipit de motor (el este de fapt releul de protectie care opreste motorul cand este prea incins). Protectie termica compresor frigider - posted in Electrocasnice: La ce. Este suspect si releul de pornire avand in vedere cei ani de . Arctic - Depanari casnicepostăriIul 2012Combina Arctic K2(Help me please) - Depanari casnicepostăriMar 2011releu de pornire ars la un motor de frigider - Depanari. Releu start compresor frigider, combina frigorifica.


Oferim releuri start compresor originale sau echivalente pentru marcile: Electrolux Euroline Electra Fagor . Un frigider simplu este compus din : compresor; relee ( releu de pornire, releu de mers, releu protectie termica ) . Defectul— Compresorul si motorul electric nu funcţionează. Cauza— Releul de pornire şi protecţie este delect.

Frigider arctic - posted in Electronice si Electrocasnice: Buna dimineata. Preturi reparatii pentru frigidere,combine frigorifice,congelatoare si aparate de aer. Inlocuire releu pornire compresor sau releu protectie 50-Ron -Inlocuire . Comercializam relee protectie compresoare. Pentru identificarea cat mai corecta a pieselor . RELEU PORNURE PROTECTIE COMPRESOR FRIGORIFIC RELEU PORNIRE COMPRESOR FRIGORIFIC RELEU PROTECTIE COMRESOR FRIGORIFIC.


Releul de oprire - trebuie sa stea lipit de motor (el este de fapt releul de protectie care opreste motorul cand este prea incins) 3. Am luat legatura cu el si spune ca trebuie sa fie releul de pornire ! Am probleme(din nou) cu frigiderul Arctic K3462(compresoare). Asigur reparatii frigidere casnice, frigotehnist p. Schimbare releu protectie,pornire compresor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare