luni, 3 noiembrie 2014

Ceai sanziene pret

Descriere produs: CEAI SANZIENE 50GR DACIA PLANT. SaNZIENE GALBENE (DRaGAICa) (Gallium verum) Este o planta cu flori galbene, mici si dese ca o . Prospect Ceai de sanziene - Dacia Plant Sanzienele fac parte din familia Rubiaceae, fiind o planta cu.

Studii recente au arătat că terapia cu sânziene este un remediu pentru peste de afecţiuni, de la cele tiroidiene şi cutanate, boli de rinichi sau ficat si până la . Sanzienele sau Dragaica (Galium) mai este cunoscuta si sub alte. Despre ceaiul de sanziene, preotul elvetian Kunze spunea ca acest ceai . Sanziene albe (Galium mollugo L.) Sanzienele albe contin tanin, enzime,.

Celebrele Sanziene, sarbatorite traditional pe iunie in fiecare an, dau numele mai. Sânzienele fac parte din familia Rubiaceae, fiind o plantă cu flori galbene, mici şi dese ca o ploaie de stele, cu un parfum dulce şi un gust contrastant – puternic . Medicina populară recomandă florile de sânziene pentru tratarea unor afecţiuni des întâlnite la femei, iar ceaiul de flori de sânziene este . Florile de tei în supradoză în ceai, dau complicaţii la inimă dacă se bea mai mult de o lună, de două ori pe an. Ce pret are si unde se poate cumpara ceaiul de sanziene?


Se poate cumpara in toate farmaciile din tara, in shopuri unde . Ceaiul de sânziene poate fi consumat de asemenea şi de cei care suferă de afecţiuni urinare, ca litiaza urinară sau cistita. SÂNZIENE GALBENE (Galium verum) Sânzienele fac parte din familia Rubiaceae, fiind o plantă cu flori galbene, mici şi dese ca o ploaie de stele, cu un parfum . Ceaiul de sânziene este un leac eficient pentru bolile de rinichi, dar şi pentru afecţiunile localizate la nivelul ficatului, pancreasului şi splinei.

Se beau două căni de ceai pe zi, una dimineaţa şi una seara, cu jumătate de oră. Sanzienele galbene sunt un simbol al verii, deoarece perioada lor de maxima inflorire este. Produsul acesta nu este momentan disponibil.


Ceaiul de sanziene este un leac eficient pentru bolile de rinichi, precum si pentru afectiunile localizate la nivelul . Sanzienele sunt plante folosite din vechime in tratamentul bolilor de ficat, reumatismului, afectiunilor tiroidiene si r. Boli de piele: ceai detoxifiant de sanziene galbene si Trei frati patati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare