miercuri, 5 noiembrie 2014

Silicon rezistent la foc

Silicon rezistent la foc Sika FireStop 3ml Sika Firestop este o masa de etansare anorganica, alcalina, usoara. Etansant rezistent la temperaturi ridicate Den Braven Fire Sealant. Mod de aplicare: cu pistol pentru silicon; Tip ambalare: cartus plastic; Culoare: negru; Materiale.

EN13501; Rezistenta la foc: incadrare in clasa E60; Capacitate (ml): 280 . Etansant siliconic neutral, elastic, ignifug. Asigura o rezistenta la foc de pana la ore in rosturile (de miscare) liniare. Sika FireStop este un sigilant expandabil rezistent la foc, pe bază de silicat anorganic polimerizat, aplicabil cu pistolul.

SILICOMAN: Calofer mastic rezistent la 15C. Rezistent la foc, pana la 12C, asigura o imbinare tare ca piatra. SILICON REZISTENT TEMPERATURI INALTE - TYTAN. DESCRIERE : FIRESILICONE BFR este un izolant neutru monocomponent de calitate superioara , pe baza de siliconi care, . In timp ce noi vedem care este problema si rezolvam cu Dorel, te invitam sa arunci un ochi peste . Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng.


cookies). Etanşant mono-component din silicon cu întărire neutră şi rezistenţă crescută la incendiu pentru umplerea rosturilor expuse la foc. Sigilant siliconic monocomponent, cu întărire neutră, ignifug adecvat aplicaţiilor interioare şi exterioare.


Silicon rezistent la foc livrat în tub de 310ml.

A se depozita în mediu uscat, ferit de îngheț, la temperaturi cuprinse între +5oC și +25oC. COMPAKT silicon gasket este un etanșant siliconic monocomponent roșu, rezistent la. BP rezistent la foc BMS Certificare Conform standardului NBN 713.


Penosil Premium Firestop Silicone este un etansant din silicon, rezistent la foc, destinat uzului in domeniul constructiilor. Chit rezistent la foc pe bază de silicon caracterizat printr-o elasticitate excelentă. Chit acrilic antifoc pe bază de apă, flexibil, pretabil pentru etanșare perfectă . Silicon anti-foc Sika Firesil N 3ml Silicon antifoc Sika Firesil N rezistent la foc pana la 3grade maxim minute Sigilant siliconic. Rezistenta la foc EI 24 F(4h.), clasa de inflamabilitate B(DIN 4102); Gata pentru utilizare imediată; Permanent elastic după întărire; Aderenţa excelentă la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare