joi, 27 noiembrie 2014

Soiuri de vita de vie palatina

BUTASI VITA DE VIE - SOI PALATINA - SOI REZISTENT disponibil la 4Garden. Cumpara BUTASI VITA DE VIE - SOI PALATINA - SOI REZISTENT cu numai 00 . Vigoare mijlocie sau mare, cu corzi multe, semierecte.

Exista soiuri de vita de vie nobila care se preteaza la asa ceva adica sa se intinda peste. Pune Palatina creste repede si mai sunt si gustori. Palatina sau Muscat de august este un soi foarte îndrăgit, timpuriu. Boabele sunt mari, ovoidale, la coacere de culoare galben-aurie, foarte zemoase, cu gust .

Boabele sunt mari, ovoidale, la coacere de culoare . Palatina este un soi de vita de vie care face parte din familia Vitaceae. Tulpinele sunt lemnoase si rezistente iar frunzele sunt mari si cresc sub forma . Soiurile plantate: Palatina, Nero, Favorit, Esther, Bianca, Afuz Ali. Mi-am facut curaj dupa ce am aflat ca vita-de-vie iarta orice greseala la . Lipsa unei descrieri privind acest rezultat este cauzată de fișierul robots.


Se coace devreme, deja în luna august, este un soi viguros şi productiv. Este rezistent la putregai, astfel se poate lăsa pe butuc timp îndelungat.

Stie ce soiuri de vita de vie ar merge intr-o zona cu temperaturi foarte scazute iarna(-de grade). PALATINA - VIȚĂ DE VIE ALTOITĂ Fiziologie: Vigoare mijlocie sau mare, cu corzi multe, semierecte. Butas Vita de Vie - Italia, Soi de Masa, Alb. Perioada optimă de plantare a butaşilor de viţă de vie este toamna şi primăvra în repaus vegetal.


Intre timp, Palatina ( nu se recomanda pentru vin) si Perla de Zala, . Cumpara Butasi vita de vie, Palatina cu numai 1lei. Prima pagina, vita de vie, Struguri de masa. Este un soi rezistent, de vigoare mijlocie sau mare, cu corzi multe, semierecte.


Coacere: in mijlocul lunii septembrie, aromata, este un soi pentru vin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare