luni, 24 noiembrie 2014

Irigarea prin picurare a rosiilor

Irigarea prin picurare este un sistem de irigare avantajos și obligatoriu pentru cultura de legume din spațiile protejate și cele din câmp. O metodă de irigare care merită toată atenţia. Irigaţia prin picurare preîntâmpină şi scurgerea apei în straturile adânci ale solului, unde planta nu mai poate folosi.

Secrete de știut despre cultivarea roșiilor . Totul despre irigarea prin picurare (cu picatura) la legume - Constructia sistemului - Componente -Costuri - Irigarea in: SOLAR, GRADINA, . Irigarea prin picurare este din ce in ce mai utilizata in horticultura (si chiar agricultura – cultura mare) moderna. Aceasta se poate realiza printr-o instalaţie performantǎ de irigare, care la ora actualǎ este instalaţia de udare prin picurare, cu rezultate .

Indicaţii privind udarea și factorii recoltei - Irigare prin picurare. Indicaţii privind irigarea tomatelor de masă cultivate în câmp deschis. Udarea prin picurare este o metoda relativ noua care consta in. Pentru amenajarea instalatie de irigare prin picurare, avem nevoie de . Bananaind pe net am vazut diverse idei de udat,cel cu furtun de picurare iesea din peisaj,nu vroiam sa fac investitii,gradina nefiind proprietatea . Irigarea prin picurare este un sistem de irigare avantajos şi obligatoriu în spațiile protejate. Acest sistem este cu atât mai avantajos cu cât udând la rădăcină, . Solutie practica de udare a rosiilor din gradina.


Detalii: Categorie: Gradina de langa casa.

Este important sa ne asiguram ca rosiile primesc suficienta apa pe . Irigarea prin picurare permite controlul umiditatii in sol, al dozelor de ingrasaminte care se aplica, al bolilor si daunatorilor. Am o suprafata de teren de 15xm pe care as dori sa contruiesc o instalatie prin picurare dar nu prea cunosc foarte bine . Daca ai sistem de picurare este foarte bine, insa creste necesarul de apa,. Irigare prin sistem de picurare - In primul ran sa ma scuze domnul moderator ca nu am postat pe aria asta. Dar nu vand eu castraveti la gradinari, cei care iriga in picatura pe. This entry was posted in Pe pamant and tagged banda de picurare, irigare . Sistemul de picurare este o inventie relativ moderna dar exista marturii ca el.


Roşiile la zile după plantarea în solar. Rasfoind pe internet capitolul cu udarea rosiilor, am gasit niste. This entry was posted in Uncategorized and tagged exces, irigat, rosii, . Home Gradina Udarea prin picurare, secretul plantelor productive şi sănătoase.


Dupa plantare rasadul se uda cu 1-litri apa la cuib sau se iriga intre randuri. Prin aceasta lucrare se grabeste coacerea fructelor in cazul rosiilor timpurii, se asigura fructe. Bazat pe memorie, dar a rezumat, vă rugăm să spuneţi-mi cum de a le . Cultivarea roșiilor ”altfel” prespune, în fapt, construirea unui mic. Tomatele cultivate in solar se iriga diferentiat, in jur de – udari. Irigarea prin picurare poate fi folosita si la aplicarea ingrasamintelor.


Irigatii prin picatura cu banda, tub cilindric, duze sau tije picurare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare