joi, 17 septembrie 2015

Hibiscus proprietati terapeutice

Ceaiul sau infuzia de flori de hibiscus este nu doar o bautura racoritoare, ci are si unele beneficii medicinale. Hibiscus este o plantă care face parte din familia Malvaceae, fiind originară de la tropice. Florile, de o frumuseţe luxuriantă, au fost utilizate de-alungul timpului, .

Hibiscusul face parte din plantele medicinale ale caror proprietati terapeutice nu sunt atat de cunoscute fapt care, insa, nu le face sa fie mai . Hibiscus rosa sinensis - singura varietate care se cultiva ca planta de. Despre proprietatile terapeutice ale sfeclei rosii se stie din vremuri indepartate. Hibiscusul este o planta medicinala din ce in ce mai prezenta pe piata produselor.

Proprietatile terapeutice ale arborelului Ginkgo biloba. Ceaiul de hibiscus este o bautura din plante, veche, care este consumata atat fierbinte, cat si rece, in intreaga lume. Gabriela Niculescu Cârmâzul este o plantă originară din America de Nord. Datorită proprietăţilor terapeutice recunoscute, aceasta a fost adusă şi în Europa.


Există și alte specii de hibiscus, proprietăţile lor fiind însă diferite de ale florilor de Hibiscus sabdariffa. Una dintre acestea este Hibiscus trionum, plantă din flora . Datorita proprietatilor sale, hibiscusul poate fi utilizat cu succes si pentru revigorarea aspectului pielii. Datorita proprietatilor sale, hibiscusul poate fi utilizat cu succes pentru.


Desi gama de efecte terapeutice ale plantei este vasta, ea a fost descoperita relativ.

Ceaiul de hibiscus este foarte apreciat in medicina naturista datorita. Există aproximativ 2specii de hibiscus; de origine tropicală, planta este. Ceaiul de macese – Proprietati si beneficii. Principala actiune terapeutica este marirea cantitatii de urina eliminata intr-o zi, fiind un bun diureatic. Denumire populara hibiscus: Hibiscusul de gradina, Zamosita, Zamosita de Siria.


Proprietati terapeutice hibiscus: - reduce vâscozitatea sângelui şi îl purifică, . Ceaiul Carcade este preparat prin infuzia de Hibiscus Rosella. Bautura are efecte terapeutice, actionand ca antiseptic, atiinflamator si febrifug. Ceai de hibiscus: traditie, beneficii si preparare. Sunt cunoscute peste 2de specii, fiecare având anumite proprietăți medicinale.


Poate floare ghiveci mai frecvente am numit oameni Hibiscus - Chineză a crescut. Din cele mai vechi timpuri, hibiscus și proprietățile utile terapeutice utilizate pentru a trata boli ale tractului, dizenterie, . DESCRIERE, GENERALITATI Trandafirul Chinezesc - Hibiscus rosa sinensis. Florile de hibiscus au proprietăți terapeutice, ele intră în .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare