luni, 14 septembrie 2015

Program gestiune asociatie proprietari

Programul a fost conceput în anul 20prin colaborarea cu mai mulţi. Pagini similareInlocuieste si tu excel-ul si alte programe de administrare invechite ! Programul este creat atat pentru administratori cat si pentru proprietari.

Aviziero este serviciul complet pentru asociatii de proprietari care sprijina pe. Programul intocmeste peste de fise contabile si rapoarte personalizabile. Programul este destinat evidentei cheltuielilor proprietarilor.


Programul Asociatii de proprietari poate fi descarcat si testat gratuit.

SAGA - program de contabilitate pentru firme si asociatii de proprietari, repartizare. Programul ofera situatiile specifice: rapoarte de gestiune, liste de inventar, . Program contabilitate asociatii de proprietari: lista cote intretinere, lista cheltuieli. Program administrare contabila asociatii de proprietari. Pentru administratorii de bloc, locatari, ansambluri rezidentiale. Transforma administrarea asociatiilor de proprietari cu programul.


Program contabilitate complet, program salarii, program asociatie proprietari, web design, fisa fiscala. Bloc Expert - Program administrare asociatii proprietari. PROGRAM ADMINISTRARE ASOCIATIE PROPRIETARI.


Program de calcul intretinere pentru asociatii proprietari (locatari) Programul. Aflati mai multe si despre Aviziero – aplicatia online de gestiune a asociatiilor de. Program calcul intretinere asociatii proprietari de la Autosoft S. Edil Este un program realizat pentru gestiunea ASOCIATII de LOCATARI SI PROPRIETARI . Descarca programe de contabilitate gratuite pentru evidenta contabila a firmei sau asociatiei. Evidenta poate fi tinuta in lei si valuta (salarii, gestiune, amortizare, balanta).


Program informatic utilizat de catre administrator pentru gestionarea cheltuielilor si a bunurilor materiale, ale unei asociatii de proprietari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare