marți, 15 septembrie 2015

Whirlpool awsx63213 forum

Uite sa iti zic ce am citit si eu pe diverse forumuri: Zanussi sunt o. Sense Colours Whirlpool AWSX6321 12RPM, kg, Clasa A+++Probleme Masini de spalat Whirlpool - Page 9. Whirlpool AWSX632e o mașină de spălat cu capacitate generoasă și tehnologie 6th Sense Colours (ideală pentru rufe colorate).

RPM; capacitate de incarcare KG; clasa energetica A+++; display LCD; tehnologie al lea simt. Whirlpool AWSX632este o masina de spalat cu capacitatea maxima de kg si o viteza. Whirlpool AWSX63213: parerile de pe forumuri.


WxT7I - Masina de spalat rufe Slim 6th Sense.

Slim 6th Sense este o masina de spalat creata de Whirlpool, unul dintre cei mai mari producatori din domeniu. Whirlpool AWSX632este o mașină de spălat cu tehnologia 6th Sense Coulors, construită pentru a proteja fiecare tip de țesătură. Optiune pentru cei interesati de o masina de spalat slim, Whirlpool AWSX632poate fi o alegere buna, daca este sa ne uitam la numeroasele . Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX6321 12RPM, kg, Clasa A+++, Display LC Alb la eMAG, pret avantajos. Mi-a fost recomandata firma WHIRLPOOL de mai multe persoane. Am decis, la schimbarea masinii de spalat rufe, sa cumpar marca WHIRLPOOL.


Whirlpool AWSX632- Masina de spalat rufe Whirlpool AWSX63213. Whirlpool AWSX6321 scrisa si sub forma Whirlpool AWSX 6321 este o masina de spalat rufe ce si-a gasit de curand locul in ofertele . Cu ajutorul tehnologiei 6th Sense, masina de spalat Whirlpool AWSX632percepe cantitatea de rufe introduse în cuvă, adaptând astfel .

Vezi aici tabelul cu programele pentru Whirlpool AWSX63213. Vreau sa cumpar o masina de spalat si o combina frigorifica, ambele Whirlpool. Mi s-a pus pata pe firma asta, mai ales ca fosta masina de . Masina de spalat rufe Whirlpool AWSX632este cel mai vandut slim de pe piata noastra, acest fapt datorindu-se. Identificare produs Cod producator: AWSX632Producator: Whirlpool Model Model AWSX 632Specificatii Tehnice Generale Tip incarcare Frontala . AL 6LEA SIMT Colours a masinilor de spalat Whirlpool este creeata pentru a proteja culorile hainelor, indiferent de tesatura reducand totodata consumul de apa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare