luni, 21 septembrie 2015

Tehnica servetelului pe plastic

Tehnica Şerveţelului este o tehnică decorativă impresionantă prin. Tehnica servetelului poate fi folosită pentru a decora pe materiale precum carton, lemn, porţelan, plastic, tablă, piatră sau chiar sticlă. Tehnica servetelului poate fi utilizata pentru a decora carton, lemn, portelan, plastic, tabla sau sticla.

De aceea nici nu folosesc denumirea „tehnica servetelului”, deoarece. Tehnica decoupage-ului sau a servetelului e foarte simpla. Ai nevoie de un adeziv special pentru aceasta tehnica.


Se poate decora o placa ceramica(faianta) cu tehnica servetelului, cu.

Dupa cum am promis revin cu tehnica servetelului - de aceasta data. In acest caz nuanta de baza a servetelului dispare uimitor,. Daca doriti sa antichizati o suprafata decorata cu tehnica Decupaj, fara a folosi . Lacul-adeziv pentru tehnica servetelului este un produs pe baza de apa;.


Tehnica şerveţelului constă în decorarea obiectelor cu ajutorul şerveţelelor sau a. Tehnica şerveţelului e o tehnică de decorare ceva mai dificilă pentru copiii mai. Am descoperit tehnica şerveţelului încă de anul trecut la atelierele. Aşa arătau globurile înainte să le decorez, simple sfere de plastic alb.


De curand am inceput sa incerc tehnica servetelului pe diverse.

Decoupage-ul este o tehnica foarte utila pentru decorarea obiectelor de lemn, de sticla, de ceramica, de plastic, de polistiren. Modelul servetelului se va vedea cel mai bine daca folosesti pentru baza culori foarte deschise sau chiar alb. Multe persoane m-au intrebat de tehnica servetelului pana am. Va prezentam o serie de obiecte decorative din material plastic ce pot fi decorate prin diverse tehnici precum decupaj (tehnica servetelului), pictura cu ajutorul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare