luni, 28 septembrie 2015

Incuietori porti culisante

Incuietoare zincata usi culisante, Contine butuc si chei. Incuietorile complexe pentru porti metalice asigura securitatea in casa dumneavoastra. Un sistem complex de siguranta care se potriveste oricarui tip de poarta: .

Broaste pentru porti si garduri din fier forjat. Aici gasesti broaste pentru porti si garduri din fier forjat la CEL MAI BUN PRET. Veste singura încuietoare de mare încredere proiectată pentru a fi aplicată pentru porţi culisante de exterior, manuale sau automatice.

Broasca cu butuc si antiridicare pentru poarta culisanta, de incastrat in profil de min. Avantaje: - se monteaza incastrata in profil de maxim mm si in cutie antiploaie A270- contine bolt de securizare anti-ridicare - contine contraplaca - contine . Yala broasca ingropata cu cioc porti culisante autoportante.

Carcasa yala cu cioc si bolt de ghidare porti culisante . Barele antipanică sunt sisteme de deschidere utilizate pentru . Incuietoare Blindata Viro 82pentru Porti Batante si Porti de Garaj. Producator: Nice Model: ROBUSKIT 4Descriere KIT Automatizare Robuskit Robuskit RB400KIT RB400CKE de la Nice creat pentru porti culisante de pana la . Avem permanent in stoc o varietate larga de accesorii si automatizari pentru porti batante si culisante. Accesoriile sunt in principal de la IBFM-Italia si putem . Broasca pentru usi culisante si glisante - Scivola T - Broaste. Broaste ingropate, pentru profile metalice grele cum ar fi porti sau porti culisante.


Automatizare Nice Ro 5kce Robo 5kit pentru porti culisante si . Portile culisante pe sina sau portile autoportante, sunt disponibile intr-o mare varietate. LAKQ U– incuietoare porti metalice industriale de la Locinox.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare