vineri, 11 septembrie 2015

Presostat electronic dedeman

Presostat electronic BRIO2000-M la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Accesorii pentru cazane. Presostat electronic Briotank la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Presostatul electronic este creat pentru automatizarea operaţiunilor de pornire si. Presostatul opreste functionarea pompei in cazul in care detecteaza lipsa .

Presostat pentru pompa de gradina SK1-5BAR la cel mai bun pret. INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE A PRESOSTATULUI ELECTRONIC:Descarca pdf. Presostat electronic de la importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo.


Presostat electronic PMGRUNDFOS - din categoria Accesorii, 59RON. Presostat Brio Top electronic este destinat pentru automatizarea pornirii si opririi unei electropompe in cazul scaderii presiunii(deschidere robineti), si al opririi . Sau Dedeman, eu la Iasi am luat de la ei. Presostatul electronic este destul de pretentios si inunele cazuri are nevoie de un mic vas hidrofor . Cumpara Pompe Hidrofoare de la eMAG.

Hidrofor cu presostat electromnic cu reglaj de turatie si protectie la lipsa. Hidroforul se livreaza impreuna cu cablul electric, tuburile PEHD. Rezultatele cautarii in produse dupa pret+hidrofor+in+dedeman. Grup Hidrofor cu presostat electronic, inlocuieste vechiul hidrofor nemaifiind necesar vas de expansie si presostat mecanic.


Presostat dedeman - PRESOSTAT OMP, Presostat apa 1-bar, Presostat apa PM Presostat. Presostat electronic Raider ,22W,max bar,RD-EPC02. Ma intereseaza, daca pot lega acest presostat la o pompa submersibila - pentru sistem de irigare . PRESOSTAT ELECTRONIC - Am nevoie de un presostat pe baza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare