luni, 24 octombrie 2016

Expresii romanesti amuzante

Bogatia unei limbi sta si in acele cuvinte sau expresii mai greu de inteles de un strain, formate in anumite registre lingvistice, varietati ale limbii . Un site britanic a realizat o listă cu câteva din cele mai populare vorbe româneşti, după ce un român din echipă a dezvăluit o listă de fraze . Fiecare limba de pe mapamond are specificitatile sale, iar cuvintele si expresiile sunt uneori greu de inteles pentru persoanele straine.

Românii au grijă ca limba lor să fie bogată (măcar ea să fie dacă ei nu sunt), inventând tot timpul expresii care devin parte din vocabularul urban. Un site britanic a realizat o listă cu câteva din cele mai populare şi amuzante vorbe româneşti, după ce un român din echipă a dezvăluit o listă . Expresiile specifice romanesti, cum ar fi iti sare mustarul sau dai cu mucii in fasole, pentru noi sunt niste vorbe banale, insa pentru straini . Posts about expresii romanesti amuzante written by Alexandra.

A Romanian is not „surprised”…his „face has fallen off” (I-a picat fața). A Romanian didn't just „do so much with so little” … he „made a whip . Matador, un portal de calatorii si lifestyle, a publicat o listă cu cele mai amuzante expresii românești și explicațiilor și mai distractive în limba . Un român nu este surprins – (surprised)… ci „his face .

Un cunoscut portal internaţional de turism face un top al celor mai amuzante expresii întâlnite în limba română. Noi romanii avem niste expresii unice pe care le folosim des, dar care in engleza suna amuzant. Mai jos sunt expresii romanesti cu interpretarea lor in . Un site britanic a făcut o listă cu cele mai amuzante vorbe româneşti, traducându-le de asemenea și în limba engleză.


Un portal international de turism a publicat un top al celor mai amuzante expresii romanesti. Acest moment m-a facut sa ma gandesc la diverse expresii romanesti amuzante si ce ar da ele in franceza. Există câteva expresii românești care îi amuză copios pe străini dacă le. A tradus în engleză câteva dintre cele mai amuzante expresii din limba română.


Comanda tricouri amuzante si fa-ti tricouri cu poza ta! Limba noastră-i atât de amuzantă uneori, încât ţi-e mai mare dragul să. O româncă stabilită în capitala Argentinei, Buenos Aires, a avut ideea de a promova o serie de expresii amuzante româneşti în rândul turiştilor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare