vineri, 21 octombrie 2016

Indesit iwsc 51051 programe

Indesit oferă un număr variat de programe speciale pentru a spăla eficient diferitele tipuri de țesături în funcție de nevoi . Aici puteţi găsi toate manualele de utilizare ale produselor Indesit. Manual de utilizare pentru masina de spalat rufe frontala Indesit IWSC 510in limba romana.

Acesta cuprinde instructiunile de folosire, instalarea acestei . Manual masina de spalat Indesit modelul IWSC-51051. Manual masina de spalat Indesit modelul IWE-71282-ECO Manual masina de spalat Indesit modelul . Manual de utilizare masina de spalat Indesit IWSC 510Vezi intreaga oferta de masini de spalat Indesit.

Indesit IWSC 510este o masina de spalat ce se incadreaza in clasa energetica A+. Are o capacitate de incarcare standard de kg si programe de spalare, . Pe durata desfăşurării programului selectorul rămâne în. Programele 20° (20° Zone) oferă performanĠe bune de spălare la temperaturi . Manual de utilizare masina de spalat Indesit IWSC 510Pret actualizat Indesit IWSC 51051.


Sport Intensive (programul 12) a fost studiat pentru spălarea ţesăturilor utilizate la confecţionarea hainelor sportive. Este vorba despre Indesit IWSC 5105 o masina de spalat cum am scris si mai sus. Dispune de programe de spalare, printre care si programul pentru . Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO, 10RPM, kg, Clasa A+, cm, Alb.

Masina de spalat rufe Indesit IWSC 510C ECO, kg, 10RPM, Clasa A+, Alb. Indesit oferă un număr variat de programe speciale pentru a spăla eficient . Masina de spalat frontala INDESIT IWSC 5105 5kg, 1000rpm, A+, alb. Programe speciale Sport Ciclurile Sport Intensiv, Sport delicat si Special Shoes . Manual de utilizare Masina de spalat rufe Indesit IWSC 510C ECO, Clasa energetica A+, Incarcare frontala, Capacitate 5kg, 10RPM, . Masina de spalat rufe IWSC 510C ECO, A+ programe Viteza maxima de centrifugare 10rpm Capacitate maxima de incarcare kg Sistem overflow . Magazine şi preţuri - Masini de spalat Indesit IWSC 510C ECO de la 81RON!


IWSC51051CECO) Producator: Indesit Model: IWSC 510Descriere nu . Indesit oferă o serie de programe speciale pentru spălarea eficientă a diverselor tipuri de țesături, ceea ce se va . Dacă ai o întrebare legata de Indesit IWSC 610C ECO EU nu ezita să ne. Ma intereseaza durata programelor ,pentru ca tabelul de aici nu corespunde cu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare