luni, 3 octombrie 2016

Zte intel inside

MP 1080p; 1GB RAM Intel XMM 6260; 1650mAhLi-Ion. Nu este de mirare că ZTE a fost atrasă şi de prima platformă mobilă integrată de la Intel, Medfiel iar Grand X In s-a alăturat din septembrie . Cumpara ZTE Grand X IN cu Garantia de Livrare de pe Okazii. Camera 8mpx , procesor intel inside , sistem de operare Android 4. Vand ZTE Grand X In - defect touch and display.


Ocupantul locului cinci in topul producatorilor de smartphone-uri, producatorul chinez ZTE a experimentat cu procesoare, ecrane si platforme . Să revenim la ZTE Grand X IN, pe parcursul review-ului voi încerca să vă.

ZTE și logo-ul Intel Inside ce arată proveniența . In cele ce urmeaza voi incerca sa stabilesc in ce masura colaborarea dintre ZTE si Intel a reprezentat un succes si daca ZTE Grand X In are . ZTE Grand X IN (1 cm ( Zoll) TFT Touchscreen-Display, Megapixel Camera, Intel Atom 6GHz Prozessor, FullHD Camera) schwarz bei Amazon. ZTE Grand X IN telefonok: eladó kiegészítők, árukereső, árösszehasonlító. Gyártó: ZTE Modell: Grand X IN Leírás: Hihetetlenül gyors GHz Intel .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare