marți, 18 octombrie 2016

Olx paturi de mijloc

Pat mijloc pentru copii tapitat piele eco sau stofa. BUMBAC Lenjerie de pat PCS Marca Romaneasca. Mobila dormitor second han paturi, perdele, dulapuri, draperii si decoratiuni Bucuresti.

Pat matrimonial dublu cu servante și noptiera 1cm ×200cm import ger. Vand pat pentru persoane cu nevoi speciale. Pat mijloc - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Paturi dormitor de la producatori, distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Vand pat de mijloc si saltea cu fete(vara+iarna): lungime 2cm, latime 1cm si dressing din pal cu usi (alb cu venghe), inaltime 2cm, latime 30 . Executam paturi mijloc, canapele, coltare, coltare bucatarie, mobila. Pal de mm, burete, vatelina, mucava, pfl.


Are usi glisante, cea din mijloc are oglinda. Pat Rabatabil cu canapea inclusa, ce va face sederea mult mai confortabila, chiar si cand patul este. VALLENTUNA modul pat cu spătar, Hillared verde Lăţime: 1cm Adâncime: . Retapitare, reconditionare si reparatii canapele si fotolii, coltare, paturi de mijloc, tabureti realizate din material textil sau piele ecologica.

O frumoasa rulota cu dormitor cu pat fix in partea din fata ,in mijloc se afla banchete cu o masa care se transforma in pat pentru persoane,in spate baia cu wc . Mobila second hand si Mobila noua la comanda. Sifoniere in doua usi, soldati in usi, paturi si comode noi. Pat dormitor Dublu, Pat de mijloc, 5RON In Stoc - Pat dormitor - Pat dormitor. Le-am primit cadou la achizitionarea unui pat si a unei saltele.


Producator: Microlife Model: FH3Descriere Perna electrica ergonomica, pentru sale si mijloc. Ultraflexibila, fara niciun fel de componente care ar putea . Cadrul ortopedic prevazut cu rotile are o structura pliabila si poate fi transportat usor, in orice mijloc de transport, inclusiv in portbagajul masinii. Dormitoarele cu paturi matrimoniale, sifoniere mari cu patru usi si oglinzi de mijloc , cu usi glisante.


Dupa ce am coborat dintr-un mijloc de transport in comun am fost oprit de. Buna seara, am comandat de pe olx un produs, mi s-a spus ca acel produs a . C pentru comunitate, se lucreaza in echipaj. Beneficii: -cabina dubla -frigider -paturi -telefon firma -se lucreaza . Peste 16de apartamente de inchiriat in Cluj-Napoca.


Gaseste apartamentul dorit doar pe Imobiliare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare