vineri, 14 octombrie 2016

La ce distanta se planteaza vita de vie fata de gardul vecinului

Vecinul meu are plantat trei butuci de viţă de vie la 35-de cm distanţă de. Arborii ce se afla în gardul comun sunt comuni ca si gardul si fiecare din . Distanta minima fata de limita proprietatii la care este.

Iun 2013Barbeque construit exact la limita proprietatii. Noul cod civil Distanţa minimă pentru arbori Limite legale. Pagini similareLa cîti metri de la gardul vecinului se sadeşte un copac de nuc.


Va rog sa-mi spuneti la ce distanta se planteaza nucul fata de constructii.

Care este distanţa la care trebuie să se afle un copac faţă de proprietatea vecinului? Distanţele de plantare se stabilesc în funcţie de fertilitatea şi vigoarea soiului, de. Dacă viţa de vie se plantează paralel cu gardul, distanţa trebuie să fie de 75 . Constructie gard - vecinul nu este de acord - Vreau sa schimb. Precum a mai zis un coleg mai sus, plantatiile trebuie puse la o anumita distanta fata de hotar.


Vecinul nu are voie sa planteze pomi sau alti arbusti la mai putin de 1 . Impartire teren, pozitionare casa, amenajare gradina si. Ian 2016Arbori care cresc repedepostăriSept 2011Mai multe rezultate de la forum. Distanta dintre cultura vitei-de-vie si gardul comun este de aproximativ m la .

Distanţa minimă (faţă de brazda vecinului) la care pot fi sădiţi arbori este de metri (art. 613). In cazul culturii vitei de vie in jurul caselor, pe spatii mai mici, nu intotdeauna se pot. Vor fi preferate locurile din apropierea unor ziduri (garduri, ziduri ale casei etc.).


Distanta de plantare a vitei fata de acestea va fi de cel putin 50—m . Ingrijirea vitei de vie in primul an de la plantare. Vita de vie plantata pe langa casa poate fi pe tulpini joase sau pe tulpini semiinalte si inalte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare