vineri, 21 aprilie 2017

Ceai de sofran preparare

Mod de preparare sofran: - tinctură de sofran – g de sofran maruntit se va pune în 2ml alcool alimentar de 70°. Sofranul este cel mai exotic si printre cele mai scumpe condimente din lume,. The Telegraph”, despre modalităţile de preparare ale şofranului,.


Reţeta ceaiului de şofran pare a fi asemănătoare cu cea a unui fel de . Este nevoie de doar câteva fire de șofran ca să modifici totul, de la. Ceaiul de șofran suprimă greața și senzația de rău de dimineață. Consumul regulat de ceai de sofran este bun pentru inima.

Ceaiul din sofran se foloseste de multa vreme pentru a trata depresia. O cantitate mare din astfel de ceai are ca efect o stare de euforie. Preparare: – Pune intr-un ceainic (daca este din portelan, cu atat mai bine) ceaiul negru, scortisoara si sofranul.


Persia, mult asemănătoare cu brânduşa de. Mod de preparare: Se toarna apa fierbinte . Pentru un gram de praf de sofran e nevoie de cateva sute de firicele fine. Indiferent ce preparat alegi, tine minte sa folosesti sofranul cu masura pentru a .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare