vineri, 10 noiembrie 2017

Statiunea lepsa lepșa

Bărbatul în vârstă de de ani din județul Prahova, dat dispărut încă de vineri în stațiunea Lepșa, nu a . Lepşa, care te încântă cu peisaje pe care ţi le oferă cu generozitate,. Traseul începe din staţiunea turistică Lepsa, de pe şoseaua principală.

Lista completa obiective turistice Lepsa cu descriere si poze. Situata pe DN 2D la circa km de orasul Focsani, de-a lungul riului Putna, intr-o zona de un pitoresc coplesitor, localitatea LEPSA incearca sa . Vila turistica situata la km de centrul statiunii Lepsa. Acces in curte direct de la strada principala.

Living de mp dotat cu Tv si sistem audio profesional pentru . Harta Lepșa cu rezultate afișate pentru Cazare. Pensiunea se afla in statiunea Lepsa, pe malul drept al raului Putna, pe drumul care duce catre . Personal nu-mi sunt străine aceste locuri; acum de ani am vizitat stațiunea Soveja și împrejurimile, iar prin Lepșa am mai trecut în urmă cu ani venind . Pastravaria Lepsa este un obiectiv turistic situat in judetul Vrancea, satul Lepsa. Statiunea Lepsa este situata la pe Valea Putnei, poalele Muntilor Vrancei si la . Una din zonele preferate ale vrâncenilor este Lepşa,că e vară,că e iarna.


Fost drum asfaltat ce leagă cele două staţiuni ale Vrancei,lăsat în . Vrancea turistica - Cascada Putnei, Lepsa, Gresu - Duration: 14:19.

Unitate geografică: munţii VranceiAltitudine: 550-6mStaţiunea Lepşa este una dintre staţiunile dezvoltate recent, ce oferă relaxare într-un cadru pitoresc şi . La aproximativ un km de staţiune, râul Lepşa se varsă în Putna, formând o cascadă de aproape optzeci de metri lungime. Obţineţi reduceri minunate pentru hoteluri în Lepşa, România. Citiţi comentariile despre hoteluri şi alegeţi cea mai bună . La de kilometri de oraşul Focşani, în inima munţilor se află staţiunea turistică Lepşa. Locul ideal pentru cei care vor să se relaxeze în . In schimb, daca va doriti o statiune linistita, o zona in care natura inca este stapana, un loc cu peisaje superbe si o istorie plina de legende si . Localizarea satului pe harta județului Vrancea.


Lepșa este un sat în comuna Tulnici din județul Vrancea, Moldova, . Aflata in statiunea Lepsa, aceasta ofera cazare la o aruncatura de bat de cele mai importante obiective turistice, zona fiind una foarte linistita si curata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare