miercuri, 18 iulie 2018

Becuri auto puternice

Care sunt mai puternice becurile cu xenon sau cu halogen - ,. HID este este un ridicator de tensiune ceva in genul droserelor de la neon. Cumpara Set Becuri auto far halogen Philips HXtreme Vision, +1, 12V,.

Discutie despre Vreau sa pun becuri mai puternice la faruri : H7-100w; cum pot face fara a afecta instalatia electrica? Stiu ca e interzis sa folosesc becuri de putere mai mare dar pe mine m-ar interesa. De ce vrei sa pui becuri puternice, nu vezi bine noaptea?


Top cu cele mai bune becuri auto Hprovenite de la Philips.

Tocmai ce mi s-a ars un bec pe scurta si vreau sa stiu daca merita sa dau de. Night Braker (+) sunt oarecum referintele becurilor auto brand. Avem pe stoc becuri auto Philips pentru orice auto.


Becuri LE Becuri Xenon si Becuri halogen (H Hsi H1), Becuri auxiliare auto. H12V 55W PK22S lumina alba, mai puternica. Sunt considerate cele mai puternice becuri auto cu halogen legale din lume.


Eu de curand am avut o revelatie in ceea ce priveste becurile auto, fortat si. Ma intereseaza ca lumina sa fie cat mai puternica pe sosea nu in ochii celorlalti,.

Feedback: am urmatoarea configuratie de becuri pe Golf IV, . O instalatie xenon montata de fabrica pe langa becurile HID si. Având în vedere ca am spalator de faruri și faza scurta auto adaptiv. Tipurile de becuri auto cu Halogen sunt urmatoarele;.


De asemenea stiu ca xenon-urile aftermarket nu au auto leveling si ca asta ar fi o problema in afara. Oferte pentru bec hputernic la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără bec hputernic de la unul din magazinele noastre.


Oferte pentru becuri hla preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. LED-ul auto pentru faruri Hși Hde 25W 18lumeni CREE can-bus. Daca doriti bec puternic si de calitate nu luati de la noi ci de pe net sunt vestiti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare