luni, 16 iulie 2018

Ce poti face din hartie

Tu ce poti face cu o simpla foaie de hartie? Ce se poate naste dintr-o foaie de hartie alba si o doza mare de creativitate. Cum sa derulezi un sul de hartie igienica in secunde?

O chestie super cool pe care o poti face si tu din hartie. Materiale Similare: ce poti face cu o hartie si putina imaginatie? Cum sa faceti un F-dintr-o foaie de hartie . Ce poti face cu o foaie si putina imaginatie.

Lasati-va imaginatia sa zboare liber cu aceste decoratiuni din hartie creponata,. Tags: ce poti face din hartie creponataDecoratiuni din hartie . Ti s-a intamplat, cu siguranta, sa ai vreodata un pic de timp liber si sa te gandesti cam ce ai putea face. Poţi proceda ca aici, sau poţi, pe un carton, să lipeşti o coală de hârtie glasată. Tubul de la o hartie igienica poate fi baza pentru o racheta minune. Ai nevoie de un tub de hartie igienica, hartie colorata, lipici, foarfece, ac si . Dintr-o foaie de hârtie puteţi face o mini cărţulie a cărei pagini le puteţi.


Articole despre ce poti face din hartie scrise de Alfabet ReCreativ. Daca ai o lampa si un perete, poti aduce la tine in camera o intreaga .

Fa si tu un fluture din hartie si castiga clopotei! Daca ai o lampa si un perete, poti aduce la tine in camera o intreaga gradina zoologica. Ce decoratiuni de craciun simple pot face (din hartie, carton) Funda. Poti face fulgi(gasesti pe ), beteala din hartie creponata, fluturasi . By CSID: cât poţi slăbi pe săptămână fără să te îmbolnăveşti? Uite câteva trucuri pe care le poţi face singurel acasă!


Cu puţine lucruri care se regăsesc în casa oricui poţi să creezi efecte gozave, doar priveşte! Daca ai nevoie de o cutiuta pentru un cadou, poti face rapid una din hartie. Pentru ea ai nevoie doar de foi de hartie (alba sau colorata), iar optional o poti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare