marți, 17 iulie 2018

Trambulina spartan pareri

Trambulina copii 3cm Spartan cu plasa protectie. Vindem cele mai bune și ieftine trambuline Spartan pentru exterior. Trambuline Spartan 2cm cu plasa si scarita la 6RON.

Set trambulina cu plasa de siguranta 3cm 10) Producator: Spartan Model: Set. Magazine şi preţuri; Descrierea produsului; Păreri; IntrebariRaspunsuri. Trambulina cm Spartan Diametru cm Construcţie stabilă Arcuri: bucati ,85mm Picioare: Greutate: 7kg Greutate max.


Cumpara Set trambulina SPARTAN 1cm online de la eMAG la pret avantajos.

Spune-ti parerea acordand o nota produsului. Cod 10- pentru trambulina 3cm (cu perechi de picioare) - 1lei. Se potriveste pentru toate dimensiunile de trambuline Spartan.


Produse marca Spartan comercializate de Total Sport Distribution. Trambulina cu plasa de protectie inclusa avand diametrul de 1cm si inaltimea de 1m , are . Trambulina plasa de protectie 4cm - Spartan , preţ: 208. Produsul este compatibil doar cu trambulina Spartan!


Set trambulina diametrul 1cm SPARTAN Trambulina respecta cele mai stricte standarde de siguranta conform normelor europene TÜV . Cumpara Trambuline copii cu Garantia de Livrare de pe Okazii.

Trambulina Spartan cm - Trambulina copii. Puteti achizitiona produsul Spartan Trambulina cu Plasa de protectie 1cm SP10de la oricare . Minge gimnastica cm Spartan Pozele si caracteristicile tehnice ale. TRAMBULINA 1cm SPARTAN Trambulina are picioare Constructie stabila . Trambulina, Spartan, 1cm Trambuline Fitness doar pe Sportaddict. Trambulina are picioare; Constructie stabila; Greutate maxima utilizator: 1kg. Set trambulină Spartan cu diametrul de 1cm.


Plasa de protectie are o inaltime de 1cm de la suprafata de sarit in sus . Sariturile la trambulina nu sunt dedicate doar copiilor, ci pot reprezenta si un mod distractiv si creativ de a arde calorii si de a imbunatati rezistenta cardiaca. Inaltime: cm Cadru tub: mm Conectare tub: mm Tuburi in forma de W: mm Picioare in forma de W: picioare Corzi: Include plasa de siguranta . Acest vanzator ofera Livrare cu verificare. Vezi modelele de trambuline de pe Sport-Mag si alege accesoriile pentru trambuline de care ai nevoie. Aici gasesti trambuline si accesorii pentru trambuline la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare