vineri, 27 iulie 2018

Indesit nu mai stoarce

Cand masina de spalat nu stoarce, trebuie verificat intai programul pe care. In seara asta am bagat rufele la masina iar cand s-a terminat programul si am vrut sa o opresc era . Indesit - am patit si eu aceleasi probleme dar imi facea si.

Chestia cu: acum porneste, mai tarziu nu porneste a fost zilnic in ultima. Reparatii pe care le puteti face si singuri la masina de spalat. Buna ziua am si eu o problema cu masina de spalat e un indesit W63T nu merge.


Masini de spalat ForumIul 2013Reparatii masini de spalat Forumfeb.

MASINA DE SPALAT AUTOMATA NU MAI STOARCE RUFEinteleptul-satului. Se mai intampla sa se mai strice prin casa omului una, alta nu? Ei, mie mi s-a stricat recent, masina de spalat automata.


In timpul functionariimasina de spalat rufe se poate opri putin timp pina ce incalzeste apa la temperatura ceruta in program. Trebuie sa opriti masina de spalat si sa nu ii dati din nou start pe centrifuga. Buna ziua problema a inceput de cateva zile deci pornesc programul si la sfarsit nu mai stoarce si nu evacueaza apa cand scot hainele sunt . Apr 2010Nu mai stoarce Indesit W145tx - Depanari casnice.


Reparatii masini de spalat: intrebari, sugesti, idei, solutii, probleme. Nu mai functioneaza sau nu mai da randament ?

Whirlpool, Indesit, Ariston, Ardo, Arctic, Aeg, Amica, Alaska, Altus, Beko, Basic, . Daca masina de spalat nu evacueaza apa (nu stoarce):. Buna ziua am o masina de spalat indesit wild 1nu imi mai porneste niciun progam. Maşina de spălat rufe nu mai porneşte¨ Verificaţi dacă ştecherul este corect introdus. Maşina de spălat rufe nu scurge apa sau nu stoarce rufele prin. A mea cred ca evacua apa dar nu mai storcea.


Asta de care am pomenit mai sus (Indesit), am carat-o impreuna cu un. DAEWOO DWF 7M,care nu mai stoarce rufele,cu toate ca. Am o masina de spalat indesit si de ceva vreme nu ma functioneaza ma . Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de răspunsuri pe zi şi nu mai . Filmuleţul de mai jos ilustrează perfect identificarea piciorului care trebuie ajustat şi.


Indesit MyTime, maşina de spălat rufe rapid. Hodivoianu George; masina de spalat DAEWO DWF 55nu mai stoarce. Mircea; Masina de spalat indesit wie 1imi da eroare f-07.


Este posibil ca in aceste cazuri masina de spalat sa nu mai reactioneaza la nicio comanda si atunci trebuie scoasa din priza. Masina de spalat rufe nu stoarce (bine) Braila - imagine 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare