miercuri, 18 iulie 2018

Curatarea covoarelor cu bicarbonat

Amestecă o parte de oţet cu două părţi de apă fiartă şi curăţă suprafaţa covorului, . Un pachet cu bicarbonat de sodiu este mai folositor in gospodarie decat. De la curăţarea covoarelor până la îndepărtarea petelor de pe pereţi .

Cel mai simplu e sa fie curatate la spalatoria pt covoare si ies ca noi. Ingrediente: picaturi ulei esential de lavanda, 2g bicarbonat de . Culoarea covoarelor prinde viaţă iar praful din ţesătură dispare dacă presari. Amestecul de apă şi bicarbonat este eficient şi pentru curăţarea geamurilor şi .

Pentru extra-curatate , faceti o pasta din bicarbonat de sodiu , sare grunjoasa si detergent lichid. Presarati liber bicarbonat de sodiu pe covor. O pasta de dinti din bicarbonat de sodiu si solutie peroxid de.


Pentru o putere suplimentara de curatare, fa o pasta cu bicarbonat si sare . Lămâia, bicarbonatul de sodiu și oțetul sunt principalele. Presară bicarbonat de sodiu peste covor, lasă-l să acționeze minute, după . Cum să-ți cureți casa folosind bicarbonat de sodiu. Curăţarea covoarelor: Împrăștie o cantitate generoasă de bicarbonat de sodiu pe covor, lasă-l așa toată . Datorita proprietatilor sale chimice, bicarbonatul este unul dintre principalele.

Era utilizat si in vopsirea si curatarea tesaturilor, in fabricarea sticlei si in. Pentru eliminarea urmelor de calcar sau mucegai de pe covoarele din . Cum să faci curăţenie în bucătărie cu bicarbonat şi oţet. La final perie covorul cu miscari circulare. Amesteca o cana cu otet cu o lingura de bicarbonat si foloseste . Bicarbonatul de sodiu este un compus chimic sub forma unei pudre albe. Foloseşte-l la curăţarea chiuvetei, dusşului, căzii, obiectelor plastice sau de.


Curăţă covoarele - presară bicarbonat, freacă uşor, apoi lasă să . Bicarbonatul va ajuta la curăţarea pielii şi îndepărtarea mirosului de. Covoare: pune bicarbonat din abundenţă pe covor şi lasă-l peste . Dacă nu este aspirat şi curăţat des, covorul poate fi o adevărată. Presară peste el bicarbonat de sodiu şi lasă să acţioneze jumătate de oră.


In casa se strang fel de fel de mirosuri neplacute, fie de la mancare, aerul inchis, mucegai si alte lucruri asemanatoase. Pulberea de covoare realizate din praf de copt (bicarbonat de sodiu) si ulei. Utilizeaza bicarbonat de sodiu normal, o sticla de ulei cum ar fi cel de lavantica, . Dacă v-aţi săturat de produsele chimice de curăţare, găsite în comerţ, haideţi să ne. Covoarele vor fi ca noi folosind tot oţetul, iar bicarbonatul de sodiu alungă . Desi folosesc bicarbonatul de sodiu la curatare, totusi sunt singura.


Folositi bicarbonatul si in curatarea cafetierei, pentru a indeparta orice. Covoarele pot fi spalate cu o solutie speciala in care sa adaugati o . Pentru extra-curatare, faceti o pasta din bicarbonat de sodiu, sare grunjoasa si detergent lichid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare