luni, 16 iulie 2018

Iuta metraj

Metraj panza de sac Latime: m Compozitie: 1 iuta Culoare : natur PRETUL AFISAT ESTE PENTRU UN METRU LINIAR. Gama de produse TEXTILA cuprinde: Sfoara cu diametrele mm, mm, mm, mm, Fire, Franghii de mm, mm si mm, Franghii de mm, mm, . TEXTILA Iasi este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de sfoara, panza de iuta, saci de iuta si franghii de iuta.

Practica preturi de fabrica si produce pentru . Chiar si la magazinele de metraje, panza de sac este o raritate. Iuta - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. PLASA IUTA 6CMX3M la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Alte produse de intretinere. Panglica iuta cu dantela, cm, model floral empty. Producator de articole din iuta :sfoara, panza de iuta, saci de iuta si franghii de iuta.


Companii - Tesaturi de iuta, panza de sac si vatir de iuta, fine - România. Productie de:- sfoara de iuta, tapiterii, industria produselor de uz casnic, industria . Sacosa textila - model cu manere scurte sau lungi - cu sau fara burduf - materiale: bumbac, panza, in, iuta. Realizam produsele pe baza de comanda in culorile . Pretul afisat este pentru o rola de iuta colorata. Panglici ornamentale cum ar fi: Panglica din organza cu marginea intarita pentru diverse decoratiuni, Benzi .

Daca nu se gaseste iuta la metraj, exista sacii de iuta la preturi mici. Panza Aida iuta - goblenuri, goblene, goblen, rogoblen. Metraj material 1 IN Bucata masoara m, dublu lat m latime Culoare bej.


Cumpara online metraje textile si alte materiale art hobby de calitate. Relevanta, Cele mai vechi, Cele mai noi, Cel mai mic pret, Cel mai . Prima pagina▻ Art hobbyPanza, iuta si iarba decorativaPanza de sac decorativa . Recunosc ca am o pasiune ciudata (pentru mine) pentru metraje. Iar pe cele ecologice, le iubesc, pur si simplu, le colectionez online, . Traverse covoare metraj hol dormitor Covoare la metru. Traverse maro, gri, negru, portocaliu, grena visiniu, verde, roz, rosu. Toate produsele sunt biodegradabile fiind fabricate din fire de iută 1 sau fire de iută în amestec cu alte fire (in, cânepă).


Pături, perdele, perne, prosoape, metraje, covoare şi multe altele – din paginile. Numite în mod obişnuit fibre libere, materialele ca inul, urzica şi iuta sunt . Material iuta 1400X1270mm, 50096de la Kalva Solutions Srl. Material iuta 100mm pentru roller 250mm 34470Piesa numarul: 34470Dimensiuni .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare