vineri, 23 octombrie 2015

Coperta carte model

La cererea dumneavoastră, coperta cărţii va arăta exact aşa cum doriţi. Modelul clasic de copertă cu elemente grafice bine echilibrate, cu fotografia autorului şi . Cum sa faci o coperta in Photoshop CS~new model 2~ - Duration: 8:46.

De aceea noi va oferim cele mai frumoase modele de design pentru coperti de carte, coperti manuale scolare sau pentru orice fel de publicatii. Aici este al doilea model pentru coperta de carte.

Cum ar trebui sa arate coperta : Model de baza ( concept ) : 924- doresc ca numele romanului : Cand au navalit turcii VOL I: Bovarism sa . Coperti carte de la producatori directi prezenti pe Bizoo. Modele de coperti pentru albumele foto digitale Aden din: piele, coperti foto hardcover si softcover, canvas, imitatie de piele. Carte (jurnal) cu coperti de lemn: Model Diverse D002. Acesta e un model standard de copertă şi e un serviciu minunat pentru toţi autorii noi,.


Carti cu coperta ieftine din tipografie Bucuresti. Carti A(1x 2mm) – Coperta Color 300gr. Aceasta carte valorifica modele obtinute prin indoirea hartiei pentru a construi contexte geometrice.


Coperta carte 'Modelul unificator al psihicului uman normal si anormal'.

Cartea stã deci sub semnul eclectismului, dar un eclectism echilibrat si cu rost. Carte nu a aparut si nici nu va aparea in curand. Daca va aflati in situatia in care trebuie sa realizati o coperta de carte si un document blank va sperie, . Foile sunt prinse cu snur, cu suruburi sau cu arcuri din plastic in coperta. Model de Lux: se poate confectiona un model special: cu nervuri la cotor, . Andra coperta Secretele machiajului de mireasa maxmodels modele agentie constanta bucuresti makeup coafura lookbook carte campanie studio foto . Daca vrei sa iti actualizezi coperta, descrierea cartii sau orice altceva,.


Poti descarca niste modele de coperti pentru carti digitale mai jos:. Această carte în format digital (ebook) . Borderou Centralizator Cartea Tehnica a Constructiei - Model - Download as Word Doc. Denumirea documentului ( Coperta CT (B) Borderou Declaratie de . Copertă transparentă cu model flori, adezivă pentru cărţi 50x10.


Hello Kitty etichete caiet În stoc 6+ Hello Kitty etichete caiet 3. Alegeți o copertă și înlocui textul eșantion cu propriul. Pe fila Inserare, în grupul Pagini, faceți clic pe Copertă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare