marți, 25 februarie 2014

Aspirator argus

Produsele Electroarges sunt certificate de catre ICPE Bucuresti. O parte din produse (aspiratoare) sunt certificate de catre LCIE Franta.

Capacitate rezervor pentru lichide: l. Accesorii: furtun de aspirare ; tevi drepte (Dmm), duza ingusta, duza lata, perie combinata, insertie perie, buc saci . Aspiratoare de praf si lichide destinate uzului gospodaresc si de bricolaj, pentru efectuarea curateniei pe alei, terase, in garaje, ateliere, seminee etc.

Ajutor Aspirator ARGIS de praf si lichide - As avea si eu nevoie de manualul tehnic al aparatului: ARGIS aspirator de praf si lichide CLEAN . Electrocasnice Alte electrocasnice mici. Aspiratoare modele Produse Asemanatoare cu: aspirator argis miniclean perfect functional - PRET incepand de la 3Lei. Electroargeş din Curtea de Argeş a produs peste de milioane de aspiratoare, practic câte unul . In cei de ani de activitate, societatea Electroarges din Curtea de Arges a produs peste de milioane de aspiratoare, practic cate unul . Destinat uzului casnic, hotelurilor si institutiilor, noul model de aspirator de praf si lichide se deosebeste net fata de modelele fabricate pâna în prezent de . Sac aspirator compatibil Argis Electroarges la RON.


Afla detalii despre Sac aspirator compatibil Argis Electroarges si vezi parerile celorlalti. Magazin online ce acopera toata gama de saci pentru aspiratoare, daca modelul solicitat nu se gaseste in stoc il puteti comanda. Aspirator Argis Posada 3R - Lei, Aspiratoare, Aspiratoare Uscate.


Aspirator indistruial, Aspirator cu acumulator, aspirator frunze, Aspirator Carrefour Home aproape nou, Aspirator pentru seminee si sobe Timisoara, ATV . Filtru saci aspirator argis clean 100Aveam idee pentru pot schimba urmareste FC91puteti vedea, comandate, dupa furnizate magazinele. Magazine şi preţuri - Aspiratoare, masini de curatat Argis APL 20de la RON!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare