marți, 18 februarie 2014

Piscina tineretului

Accesul la piscina de Polo se face dupa ora sambata si duminica. Pagini similarePreturi strand: Luni pana Vineri: de lei. Strandul Tineretului si-a propus sa vina in intampinarea unei probleme existente la nivel mondial: sedentarismul.

Pentru a invinge aceasta problema care tinde . Strandul Tineretului este cel mai modern strand din Bucuresti, fiind considerat un strand de lux renovat la standarde inalte. Abonamente Wellness; Piscina Interioara; Piscina Exterioara; Lectii Inot Adulti; Lectii Inot Copii; Activitati Sportive Copii; Fotbal; Tenis; Antrenor Personal . Daimon Wellness Club Adresa: Calea Piscului, nr.

Piscina Tineretului: universul balacelii si a bunei dispozitii; Doua zone: cea a cursurilor de inot si cea de agrement; Solutie inovatoare de miscare si distractie . Strandul Tineretului - strada Primo Nebiolo (capatul liniei de tramvai de langa Casa Presei) - orar functionare 08:- 19:00.

Cele mai mici preţuri şi cea mai mare distracţie. In Ştrandul Tineretului găsiţi foarte multe facilităţi pentru copii ! Racoreste-te si distreaza-te maxim la Piscina Tineretului! Tineretului'' al Municipiului Oneşti Noul strand al onestenilor corespunde tuturor standardelor in materie.


Este localizat pe strada Primo Nebiolo, nr. Dispune de un bazin de înot pentru adulţi şi o . Strand Tineretului din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Aflat pe malul drept al raului Bistrita, Strandul Tineretului din Piatra Neamt va ofera conditii de cazare incepand de la de lei pe noapte pana la 1de lei pe . Tineretului îşi deschide, în sfârşit, porţile în acest weekend. Cel puţin asta susţine Petru Buboi, administratorul bazei, care precizează . Strandul Tineretului si-a propus sa devina mai mult .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare