luni, 17 februarie 2014

Caut casa gratis

Gazduite Gratis - vezi lista cu toate ofertele. Caut persoana (sex feminin) sa locuiasca la casa la tara in Celaru, Dolj cu persoana (femeie) varstnica fara . Doresc sa cumpar o casa cu curte pentru o familie fara posibilitati. Preferabil (dar nu obligatoriu) in jurul Bucurestiului.


Doresc sa donez cu acte casa cu camere , gospodarie mare , gradina de zarzavat , vie , contra ingrijirii unei batrane , deplasabile , cu pensie . Locuinţe cu Chirie Gratis Bucuresti Sector Buna ziua numele meu este. Caut o casa de care sa am grij suntem o familie serioasa siam dori o casa an care sa .

Există un loc în România unde oamenii pot primi un loc de muncă şi o casă gratuit. Singura condiţie este să vrea să se mute acolo. Denisa Nedelea, fostă concurentă în casa Mireasă pentru fiul meu, s-a.


Vezi ce ritualuri trebuie să respecți pentru ca în casa ta să dăinuie . Dar totusi, in momentul in care l-am lasat sa stea in casa, i-am zis de la. Familie dorim casa la tara ,va rog daca se poate sa ne ajutati tel contact 0721680680. Pentru familie in varsta inchiriez casa la tara pe termen lung.


Italiei, primăria a decis să dea locuinţe gratis oricui. Un bărbat din județul Mehedinți a postat pe un site de anunțuri că își pune la dispoziție casa de la țară, gratis, unei familii care are nevoie .

Ofer casă cu două camere, hol, bucătărie și grădină, gratis, unei familii care nu are casă'. Așa sună un anunț postat pe un site de profil de o . Ingrijire batrana contra locuinta, ingrijire persoana varstnica, menaj bone ingrijire batrani ingrijire animale de companie , Caut . Citeşte şi Viaţa unui român în Italia: După ani, şi-a pierdut locul de muncă şi casa. Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 1de euro lunar . Ofer gratis casa la tara de locuit pentru o familie , ofertă gratuită din partea lui.


Caut urgent pe cineva care sa imi predea cursuri de limba engleza, am ceva . Caut casa cu chirie sau gratis(intretin casa). Ofer chirie la casa unei tinere dragute singure pt prietenie asigur tot, suprafat. Cuplu cautam casa de inchiriat in afara Timisoarei. Cine se muta la Concesti primeste casa gratis!


Anunturi gratuite Imobiliare Imobile Casa la tara din Romania si strainatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare