joi, 13 februarie 2014

Defecte frigider

Cele mai des intalnite simptome , precum si posibilele defectiuni la frigidere casnice sau combine frigorifice: Unele dintre ele pot fi remediate chiar de catre . Un frigider are o durată de viață mai mare decât a unui computer,. Termostatul de la frigider - Se pare ca vechiul termostat era defect.

Frigiderul nu se mai oprea deloc, ingheta. Cele mai des intalnite defectiuni ale frigiderului tau si solutiile lor. De cele mai multe ori preferam sa reparam frigiderul dintr-o singura miscare: sunam specialistul.


Poate fi vorba de doua defecte din nefericire majore. In sine frigiderul defect nu prea are pretz. Iata cateva posibile remedieri ale “defectelor” aparute:. Daca defectul se mentine este indicat sa nu mai folositi frigiderul si sa solicitati un . Sfaturi utile frigidere Folositi prizele cu impamantare pentru a evita electrocutarea accidentala. Daca frigiderul si lumina din interiorul frigiderului.


Defectul— Compresorul si motorul electric nu funcţionează. Defectul — Frigiderul funcţionează fără intrerupere. De cateva zile observ ca frigiderul meu nu mai raceste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare