joi, 13 februarie 2014

Tapet imitatie piatra

Tapete cu modele realiste, imitatii de piatra, lemn, beton, caramida, lambriu, piele sau blana. In ciuda faptului ca sunt numite imitatii aceste modele de tapet dau . La Dedeman puteti alege oricare din cele 5produse din categoria TAPET.

Pagini similareTapet imitatie caramida, crem-bej, cu sclipici auriu fin, texturat, lavabil,…. Tapet cărămidă – piatră – lemn, modele disponibile pe stoc la Tapetcenter. Tapet rezistent,vlis,super-lavabil potrivit pentru amenajari de bucatarii si holuri etc.

MODELUL RUSTIC IMITATIE CARAMIDA SI PIATRA ZIDITA ESTE LA 125 . Avem peste 1produse in categoria Tapet, fototapet cu preturi de la 17. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Comparati preturile magazinelor online la Tapete gasiti cel mai mic pret,. StilnaturalModelimitatie zid piatra cioplitaCuloribej.


Cumpara Tapet imitatie piatra naturala, rola de mp online de la eMAG la pret avantajos. Denumire: Tapet superlavabil imitatie piatra Producator: Rasch, Germania Dimensiuni: 0. Tapet floral maro si auriu pe fundal alb DZ6167R. Tapet imitatie piatra naturala D475104E .

Modele de tapet cu imitatii de materiale decorative pentru placarea peretilor. Tapet potrivit pentru finisaje in bucatarie, living sau . Tapetul poate imita perfect cărămida și piatra naturală, iar efectul este similar cu al unor pereți veritabili realizați din cărămida și piatră . Tapet Versace Home cod 9359colectia 2016. Noua colectie de la Versace,urmeaza stilul opulen. Odata cu imbracamintea peretilor din lemn sau din piatra, in stil rustic, aducem un suflu al naturii in casele noastre, iar acest lucru poate fi valabil chiar si atunci . Bucuresti, judet Bucuresti, Sectorul Adaugat La 15:5 iulie 201 Numar anunt: 91198688 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare