joi, 6 februarie 2014

Modele de foisoare

Un foisor din lemn este un spatiu confortabil pentru familia dumneavoastra daca este amenajat si pozitionat corespunzator in gradina. Un foisor din lemn este ideal in cazul in care nu ai terasa la casa sau vrei sa iti faci un colt de relaxare intr-un loc linistit din gradina. In acest video postat va prezentam un model de foisor dreptunghiular acoperit cu tigla metalica.

Suntem convinsi ca orice persoana care locuieste la casa si dispune de mult spatiu verde in jur, isi va dori la un moment dat un foisor. Micul dejun savurat intr-un foisor construit in gradina ta, poate fi un mod. Modele de casute din lemn perfecte pentru spatiul din gradina . Si cum o gradina fara un foisor parca nu este o gradina completa m-am gandit sa va prezint cateva modele interesante de foisoare pentru gradina.

Dacă ai o grădină destul de generosă ca dimensiuni, nu ezita să îi diversifici peisajul cu un foişor, care va deveni cu . Uitate acum la mai multe modele foisoare din lemn si alege modelul potrivit pentru curtea ta. Punem la dispozitia clientului o gama variata de foisoare din lemn si deasemenea executam la comanda diverse modele, in functie de preferintele fiecarei . Cort,pavilion,3m X 5m armonica foisor, targuri, expozitii FACTURA. Mi-a spus cum stătea pe net și căuta tot soiul de modele de la mobilă . Foisoare de gradina, Terase din lemn, Garduri din lemn, Teleorman. Firma noastra executa foisoare din lemn,.


Am construit o ramă pentru podea care se va sprijini pe cubulețe de beton. Am inclus și mici cofraje la colțuri și .

Foisoare de la producatori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo. Foisoare, pergole, pavilioane, casute, terase din lemn pentru gradina Dvs. Pretul foisoarelor variază în funcţie de model și de dimensiunile acestuia.


Executam foisoare lemn cu finisaje de lux la comanda. Finisajele foisoarelor din lemn sunt efectuate de societatea noastra cu o experienta de aproape ani. FOISOR din lemn cu masa si scaune (bancute) model REXAL.


Mobilier de Gradina din lemn, Set: masa, doua banci (scaune) cu spatar si acoperis din lemn, . Acest foisor are forma hexagonala si o suprafata totala 9mp. Daca doriti sa vizualizati detalii tehnice si alte modele va invitam sa accesati li Mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare