vineri, 11 aprilie 2014

Contra tantarilor natural

Ne aflăm în plină vară, iar muştele şi ţânţarii ne dau, de ceva vreme, mari bătăi de cap. Traim intr-o epoca, in care vara suntem invadati de tantari, muste, furnici si alte insecte daunatoare. Prima solutie la care ne gandim este sa .

Iata cele mai bune tactici de aparare contra tantarilor, fara insecticide. Extractul de Lemongrass este ingredientul natural cel mai folosit in . Solutii si spray-uri 1 naturale impotriva tantarilor. Produse pentru calmarea intepaturilor de tantari si alte insecte.

Ulei natural anti tantari - Eco Cosmetics . Pentru că soluţiile şi spray-urile anti-ţânţari găsite în comerţ conţin adesea pesticide periculoase pentru sănătate, o variantă mai bună o . Din fericire, puteti foarte usor sa folositi ceva care alunga tantarii in mod natural si scapati si de toate substantele chimice ce va pot face rau. Busuiocul a fost folosit mereu pentru a ţine la distanţă aceste mici bestii, iată deci cum să-ţi prepari singură un spray pe bază de plante contra ţânţarilor. Dupa caldura exagerata, a doua mare problema a verii este reprezentata de tantari. Majoritatea produselor, care se gasesc pe piata, impotriva tantarilor au . Ruxandra trebuia data cu ceva contra insectelor mai ales cand se lasa.


Este un spray repelent natural pentru tantari si alte insecte precum . Postat in Diverse, Taguri tantari, tratament natural.

Remedii de aplicat direct pe corp pentru a inlatura tantarii. Pentru copiii este ideal pentru ca e natural si nu are cu ce sa dauneze. Pot spune că îmi plac ţânţarii la fel de mult ca politicienii. Din fericire, de ţânţari putem scăpa mult mai uşor. Vara trecuta, inainte de a merge in Grecia, m-am documentat mult pentru a gasi ceva natural impotriva insectelor.


UPDATE Certificate de revoluţionar contra cost. Scapa de grasimea faciala rapid si natural. Si pentru a ajunge acolo, am pentru voi o reteta de spray natural impotriva tantarilor si a celorlalte insecte pe care o puteti prepara rapid acasa.


Dacă aveți lavandă în curte, acest insecticid natural nu vă va costa nimic. Cel mai eficient ulei impotriva tantarilor este citronella, urmat de lavanda, lamaie, eucalipt, rozmarin,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare