luni, 14 aprilie 2014

Trambulina spartan 244

Trambulina Spartan Line 244cm, cu plasa si scarita de acces. Set trambulina cu plasa 2cm 12) Producator: SPARTAN Model: 2cm Caracteristici generale Inaltime: 76cm perechi de picioare arcuri de 1cm . Trambulina copii 2cm Spartan cu plasa de protecție pentru copii și adulți.

Garanție ani și certificat calitate TUV. Cumpara Cort pentru trambulina SPARTAN cu diametrul de 2cm online de la eMAG la pret avantajos. Trambuline - TRAMBULINA SPARTAN 2CM 1266.


Trambulina Spartan 2cm, cu plasa si scarita de acces.

Trambulina 1cm Spartan Diametru 1cm Construcţie stabilă Arcuri: bucati ,85mm Picioare: Greutate:. Set trambulina diametrul 2cm SPARTAN Trambulina respecta cele mai stricte standarde de siguranta conform normelor europene TÜV . Inaltime: cm, realizata din cadru tubular Ø mm, picioare in forma de W, arcuri din sârmă de oţel . Set Trambulina Spartan 2cm Spartan are de arcuri si picioare. Sarcina maxima 1kg greutate corporala. Producator: Spartan Trambulina 2cm cu Plasa de protectie SPARTAN SPORT SP12Trambulina cu Plasa de protectie SP12Cod: SP12Greutate . Trambulina 2cm cu Plasa de protectie SPARTAN SPORT SP12Trambulina cu Plasa de protectie SP12Cod: SP12Greutate utilizator: 150kg Certificat . Set trambulina diametrul 2cm SPARTAN la 67RON.


Afla detalii despre Set trambulina diametrul 2cm SPARTAN si vezi parerile celorlalti. Vindem Trambuline copii si adulti de la 1lei ! Trambulina Spartan 2cm cu plasa de protectie excelenta pentru copii si adulti . Trambulina cu plasa Spartan 180cm la 459Ron. Inaltime: cm; Cadru tub: mm; Conectare tub: mm; Tuburi in forma de W: mm; Picioare in forma de W: picioare; Corzi: 48; Include plasa de siguranta . Trambulina SPARTAN cu plasa de siguranta este ideala pentru joaca in aer liber dar si in confortul propriului camin.


Dispune de o suprafata larga pentru sarituri . Trambulina, Spartan, 2cm + Protectie Spartan, produs din gama Trambuline Exterior. Inaltime: cm Cadru tub: mm Conectare tub: mm Tuburi in forma . Inaltime: cm Cadru tub: mm Conectare tub: mm Tuburi in forma de W: mm Picioare in forma de W: picioare Corzi: Include plasa de siguranta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare