miercuri, 23 aprilie 2014

Piscina intercontinental

Piscina AQUA by Pescariu Sports SPA a devenit din anul 20unul dintre cele mai atractive locuri. Piscina Hotel Intercontinental Bucuresti. Centrul de sănătate de la Intercontinental îţi pune la dispoziţie o piscină interioară încălzită, jacuzzi, terasă, sală de fitness, saună şi masaj, .

Accesul pe un an la piscina din incinta Hotelului Intercontinental costa. Piscina Olimpica (bazin scurt): lungime m, latime 1m, . Hotel Intercontinental iti pune la dispozitie o piscine interioara incalzita, Jacuzzi, sala de fitness. Iar dupa o serie de activitati fizice te poti destinde la sauna si .

O intrare la piscină costă de lei pentru adulţi şi de lei pentru copii. Pe lună se plăteşte 4de lei, iar dacă se abonează . InterContinental Mendoza, Mendoza Picture: Piscina del hotel! Check out TripAdvisor members' 180candid photos and videos of InterContinental . Sauna mixta si sauna doar pt femei; jacuzzi mixte si jacuzzi doar pt femei; Zona de relaxare langa piscina; Zona de fitness cu aparate pt toate grupele de . InterContinental Tamanaco Caracas, Caracas Picture: piscina - Check out TripAdvisor members' 39candid photos and videos. InterContinental Tahiti Resort Spa, Faa'a Picture: piscina intercontinental tahiti - Check out TripAdvisor members' 30candid photos and videos. Tarife de intrare Piscina – abonament 2lei pentru sedinte.


O piscina cu fund si margini transparente.

Ceea ce inseamna ca tu ii poti vedea pe cei de sub tine, iar ei te pot vedea pe tine inotand. Hotelul Intercontinental este un hotel de stele din București, amplasat în. București cu o sală de conferințe și un centru de sănătate cu piscină aflate la . La Hotel Intercontinental accesul la piscină (foto) se desfăşoară pe două intervale orare, cu preţuri diferite: o intrare între 6-costă RON; . L'espace piscine Le Poolside de l'hôtel InterContinental Genève est un havre de verdure exclusif avec son bassin bleu azur, une invitation a la relaxation. InterContinental Maracaibo, Maracaibo Picture: Piscina - Check out TripAdvisor members' 19candid photos and videos of InterContinental Maracaibo.


Situat pe plaja sa privată, Hotelul InterContinental Doha oferă unități de cazare de lux,. Hotelul InterContinental are o piscină mare în aer liber, iar oaspeții .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare