joi, 24 aprilie 2014

Seminte rosii hibrid

Seminte de rosii, crestere nedeterminata, seminte de tomate timpurii, cu gust dulce,. Sahmat F hibrid de tomate cu crestere nedeterminata, recomandat . Prekos F– gr – Seminte de rosii extratimpurii Bulgaresti pentru sere si solarii.

Seminte de tomate nedeterminate extratimpurii. Reyana F(Riana F1) – gr – Seminte de rosii nedeterminate pentru sera si. Seminte rosii hibrid determinat timpuriu bulgaresc.


Seminte de tomate nedeterminate din gamele Seminis, Enza Zaden, Syngenta, Ergon, Nunhems, Erma Zaden.

Cea mai variata gama de seminte de tomate profesionale, seminte de rosii pentru solar, sere si camp, rosii cu gust, tomate extratimpurii, rezistente. Hibrid de tomate cu crestere nedeterminata. Fructe mari si uniforme, de culoare rosu intens, cu capacitate de postmaturare. Seminte de tomate hibrid cu productie ridicata, cu aspect comercial, nu crapa, rezistent la pastrare si transport. Avatar Feste un hibrid de tomate cu o crestere nedeterminata, planta este viguroasa si rustica, indicata pentru culturi in sere, solarii si cimp deschis.


Gravitet Feste un hibrid de tomate cu crestere semideterminata,. In situatia in care semintele de tomate Optima Fsunt indisponibile, . Riya Fseminte tomate bulgaresti - Soi hibri timpuriu foarte potrivit pentru a fi cultivat in sere si solarii. Foarte rezistent la virusul mozaicului, verticilium si .

Abellus FTomate Hibrid extratimpuriu de tip long shelf life, cu crestere nedeterminata recomandat in special pentru cultura in solar in. Addalyn Feste un hibrid de tomate cu crestere semi-determinata, de la Hazera Genetics. Pentru stabilirea celui mai bun hibrid de tomate de catre fiecare cultivator este necesar cunoasterea de catre acesta. Gravitet Feste un hibrid de tomate cu crestere semideterminata, caracterizata printr-un bun . Daca cineva are curiozitatea sa insamanteze niste seminte obtinute direct din hibridul XY, va fi dezamagit, pentru ca va . Din incrucisarea a doua soiuri rezulta un hibrid. Cert este ca sunt numerosi cei care cultiva rosii din seminte proprii, poate de generatii.


Rosii Riana F(Reyana F1) – gr – Hibrid nedeterminat timpuriu. Seminte tomate hibrid de la distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Gravitet F1: hibrid de rosii, nou introdus la comercializare in 20dupa ce a fost in testari timp de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare