joi, 10 aprilie 2014

Predilectie dex

Dragoste deosebită pentru cineva sau ceva; preferință, înclinare. Are o predilecție marcantă pentru păcăleli în versuri sau în . Care constituie o preferință a cuiva, pentru care cineva simte sau are o deosebită înclinare sau plăcere; preferat, favorit. Dictio reprezinta peste 4000de definitii, un dictionar explicativ extrem de usor de folosit.


De predilecție = a) de preferat; b) cu mai multă plăcere, preferând. Definitie dictionar roman Web DEX online pentru predilectie - PREDILÉCȚIE, predilecții, s. DEXro - DEX Online - Dictionar Explicativ Roman. Definitia cuvantului: predilecție, dictionar, dex roman online, ce inseamna? Definitie: PREDILÉCȚIE, predilecții, substantiv feminin Înclinație, atracție . Sinonime: capriciu, chef, dorinţă, eleganță, extravaganţă, grație, înclinaţie, opinie, plăcere, poftă, pornire, predilecție, predispoziţie, preferinţă, pricepere, . In cea mai mare parte a casurilor, acest fenomen se intalneste la barbati, adresandu-se cu predilectie unei victime, care este cel mai adesea de sex feminin. Etimologia cuvantului de enteza provine din cuvantul grec ἔνθεσις, care inseamna insertie.


Entezita, inflamarea entezei, apare cu predilectie in spondilartritele . Free definition from over 17online dictionaries. Cu (sau de) predilecţie = de preferinţă, mai ales, îndeosebi. PREDILECT - Consultare dictionare pentru limba romana: DEX - Dictionar explicativ, sinonime, antonime, ortografic,. De prost ~ a) lipsit de simt estetic; b) care produce o impresie neplacuta.


Preferinta deosebita pentru ceva; predilectie. DEX definea cenzura ca fiind un „control prealabil care asigura pastrarea. Existenta acestui fenomen, de-a lungul istoriei lui, dar cu predilectie în . Forma de tuberculoza cutanata tipica, in care leziunile elementare sunt reprezentate de gome.


Localizarile cu predilectie sunt in regiunile: . Abces - colectie purulenta, formata sub actiunea unor agenti microbieni;. Ablatie - indepartarea unor lucrari protetice;.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare