marți, 8 aprilie 2014

Gresu vrancea

Cazare Gresu 2016: tarife, poze, comentarii de la turisti. Contact direct cu proprietarul, preturi mici.

Compara si alege cea mai buna oferta de cazare! Gresu este un sat in judetul Vrancea, in regiunea istorica Moldova si care apartine comunei Tulnica. Satul este situat in partea de nord-vest a judetului, pe malul . Fetele vroiau neapărat piscină, noi băieții vroiam munte și liniște, iar singura unitate de cazare din zona asta, în munții Vrancei, cu prețuri .

Cazare Gresu (jud. Vrancea) - cazare de calitate: alege printre cele mai bune oferte cazare pentru Cazare in Gresu (jud. Vrancea).


Vrancea este un tinut de legenda, un loc plin de istorie care se contopeste in legende. Oferta cazare in zona turistica montana Lepsa-Gresu Vrancea. Pensiune cu piscina, teren de fotbal, tenis, gratar. Recomandare cazare Vrancea Complexul Sporul - Greșu, Lepșa. Pe drumul ce leaga Focsani de Targu Secuiesc, la 6 . Motelul este amplasat in loclitatea Gresu,pe DN2D la KM de Lepsa.


Pensiunea este amplasata in GRESU find compusa din mai multe corpuri de cladiri cugratar in curte,foisor,piscina . Localitatea Gresu, Romania - Strazi si obiective localizate pe harta localitații Gresu.

Informații complete despre Gresu din județul Vrancea. Greșu este un sat în comuna Tulnici din județul Vrancea, Moldova,. VN Acest articol despre o localitate din județul Vrancea este deocamdată un ciot.


Pensiunea Santa Lucia se afla in muntii Vrancei, pe valea Putnei, in localitatea Gresu din judetul Vrancea, pe drumul national 2D Focsani-Tg. Departe de aglomeratie oraselor si de zumzetul soselelor, la poalele muntelui se afla Casa Potcoava. Satul Gresu - Harta satului Gresu din judetul Vrancea - Informatii utile din Gresu: harta, cod postal, distante, vremea in Gresu.


Casa Potcoava vă oferă cazare departe de agitaţia cotidiană, în zona turistică Lepşa – Gresu, Vrancea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare