marți, 8 aprilie 2014

Pensiuni cu piscina interioara bucovina

Piscina Interioara, Sauna Uscata, Sauna Umeda, Salina, Jacuzzi Vatra Dornei Bucovina. Pensiunea La Bella Vista va ofera posibilitatea de a va recrea si rasfata in piscina, jacuzzi, sauna, masaj, sala de fitness si terasa special create . Bun venit la Pensiunea Mario din inima Bucovinei!

Sfânta Mănăstire Vatra Moldoviţei şi mai departe, peste Obcini, . Cazare Bucovina: Vatra Dornei, Gura Humorului, Vama, Campulung. Cazare: Camere, Apartament - locuri; Servicii: Piscina, Piscina interioara, Restaurant, . Cazare Bucovina 20- tarife, poze, comentarii de la turisti.

Rezervari directe la hoteluri si pensiuni, preturi mici. O bucatarie traditionala ca la mama acasa; Prima pensiune din statiunea Gura Humorului, care va ofera pentru relaxare si destindere un centru SPA cu piscina . Pensiunea Perla Bucovinei este localizata in vecinatatea Manastirii Voronet ( 2m). La 200m distanta de Casa David se afla piscina cu apa sarata Pyramia.


Descriere: Piscina acoperita de dimensiuni olimpice (5mp), prevazuta in interior cu un bazin pentru copii si sauna. Buna ziua Plecam pt un week-end doar si as vrea o pensiune cu piscina, daca se poate si interioara - solicitari informatii, impresii, recomandari . Domnule draga, afla ca mare cinste si bucurie ne-ai facut cand ne-ai bagat in sama. Pagina oficiala a pensiunii Casa Calin - Vama, Suceava, Bucovina.

Bucovina Centre Agrement Campulung Moldovenesc – Clubul si Centrul Spa. Bucovina, oferte pensiuni hoteluri cazare Suceava, oferte pensiuni . Pensiunea Popasul Domnesc – Cazare Voronet Bucovina va spune bine ati venit in Tara Manastirilor pictate, a peisajelor impresionante, a traditiilor vechi, . Pensiunea La Conac in Bucovina - detalii si preturi cazare. Parc, airsoft, tir cu arcul, inot la piscina acoperita, tenis, fotbal, baschet, in sala de sport polivalenta. Cazare ieftina in BUCOVINA la Pensiunea CONFORT situata intr-o oaza de.


Pensiunea Confort dispune de: centrala proprie, piscina interioara cu apa . Salcea şi oferă acces gratuit la o piscină interioară,. Sucevei, Pensiunea Rapsodia oferă cazare în stil rustic, . Pensiunea Carmen Silvae - O oaza de liniste si frumusete in vecinatatea Manastirii. Piscina acoperita, un strand cu piscina in aer liber si bazin de inot pentru copii.


Pensiunea Mica Bucovina va ofera cele mai bune conditii, la cel mai mic pret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare