luni, 7 aprilie 2014

Mesaje crestine de rusalii

De Rusalii, mulţi români le sărbătoresc pe femeile care poartă numele ROXANA şi RUXANDRA. Cele mai frumoase mesaje de RUSALII pe care le poţi trimite celor dragi. Sfantul Dumitru, zi mare pentru creștini.

Felicitari de Rusalii, felicitari de Rusale pe care le poti trimite familiei si celor care va sunt . Felicitari de Rusalii, felicitari de Rusale pe care le poti trimite familiei si celor care va sunt dragi! Felicitari de Rusalii - Rusaliile, sarbatoare mare crestina! Frumos este să lăudăm pe Domnul şi să mărim Numele Tău, Preaînalte,.

In ziua cinzecimii ucenicii, Au revenit cu totii in IERUSALIM Era chiar sarbatoarea de Rusalii, Pe care o poruncise ELOHIM. Domnul nu Se schimbă ci este bun, milos, perfect. Puterea Duhului Sfânt ȋn fiecare creștinianuarie 2 2012În Mesaj Biblic.


Sărbătoarea de Rusalii este cunoscută şi sub denumirea de Pogorârea Sfântului Duh şi reprezintă o sărbătoare extrem de importantă pentru toţi creştinii. Sărbătoarea Rusaliilor este cunoscută ca o sărbătoare creştină, care se sărbătoreşte la de zile după Paşti şi care se mai numeşte şi . Rusaliile sau Cincizecimea este praznuita in fiecare an la de zile de la Invierea Domnului. Duminica Rusaliilor sau Duminica Pogorarii Duhului Sfant, mai este numita si.


După Sfânta Înălţare, în ritualuri creştine, prăznuită-i sărbătoare numită Sfânta . Rugul Aprins - Toflea - Doamne, mai vreau Rusalii - Duration: 7:09.

Tot tu predici la Rusalii - Vladimir Pustan. Biserica Creștină Sfânta Treime, Beiuș – Sala de Conferințe Cireșarii. Cu ocazia Rusaliilor Equitana ureaza tuturor colaboratorilor si clientilor SARBATORI FERICITE si fie ca sufletul Duhului Sfant sa coboare in . Ca şi-n ziua de Rusalii Astăzi noi ne bucurăm Duhul Sfânt ne cercetează Când pe Domnul îl chemăm. E rugul aprins Flacăra e Duhul Sfânt Pe noi El ne . De aceea, Rusaliile sunt şi o sărbătoare de mulţumire pentru harul Mirului.


Această tradiţie păgână, pre-creştină s-a transmis şi romanilor, care au. MESAJE de SFINŢII Mihail şi Gavriil: Urări şi felicitări pe care le puteţi . De asemenea, şi Rusaliile creştine au o strânsă legătură cu. Rusalii, când toţi iudeii din Ierusalim şi din întreg Orientul au înţeles mesajul pe .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare